6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61696
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

... a to dla tego, że w jedynce każdy czekał z napięciem jak to ten niewidzialny koleś wygląda, co zrobi on, a co zrobi gubernator i jego koledzy. W kolejnych odsłonach Predatora każdy już wie na co stać obcego a zmienia się tylko tło, w którym jest on umieszczony. Film Predators sam w sobie nie był zły. Lecz na tle filmów o "podobnej tematyce" wypadł przeciętnie. Jedynka jest klasą samą w sobie, film już kultowy. Cieszmy się z tego, że Predator zawitał znowu do kina, bo gdyby tak nie było też by ludzie marudzili. Miejmy nadzieję, że kolejna część, która już została zapowiedziana przysporzy fanom więcej satysfakcji. Ogólnie byłem w kinie na tym filmie ale spokojnie można było go obejrzeć w domowym zaciszu a kasę na bilet zostawić na inny seans.

ocenił(a) film na 10
Jerod

dla mnie warto było iść do kina chociaż faktycznie wypadł przeciętnie to niestety prawda jeżeli spojrzeć na oceny więcej niż 7 nie dostanie ale mniej niż 6 też nie powinien mieć, znalazły się nieudane sceny ale ogół mi się bardzo podobał, jak powiedział Rodriquez sequel ma być droższy, lepszy(?) i z powiewem świeżości(?) co z tego wyjdzie zobaczymy, lecz wiemy jedno jedynki nie pobije

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem