6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Kiczowata muzyka, beznadziejna wręcz... Psuła każdą minutę filmu. Kilku koksików, jedna pierdoła (która spojlerując, mile mnie zaskoczyła pod koniec), dialogi żenujące, ale to prawdopodobnie przez muzykę. (Ta w napisach spoko, Rodriguez puścił tym oko wychodzącym z sali kinowej). Podsumowując niedługą wypowiedź - typowy megahit Polsatu.

ocenił(a) film na 9
Sined

Kiczowata muzyka? Doskonale dobrana do kina klasy B! Przecież ten film nie aspiruje do Oscara, więc czego się spodziewałeś? Orkiestry Symfonicznej?

A popierdółka dała czadu pod koniec! Jednak nie lekarz i wszystkie puzzelki poskładane :)

sqrwysyn

Muzyka świetna!! :D

ocenił(a) film na 5
Adorianu

jak dla mnie tanie gówno, dlatego na 5/10

jan111to

Tanim gównem nazwałbym avp :)

sqrwysyn

Tak kiczowata. Tandetna wręcz. Nie oddawała w ogóle klimatu filmu. Piosenka w napisach wyraźnie dała do zrozumienia, że z muzyką to tylko jaja są i pierwsze lepsze kawałeczki w montażu dawali. To ze nie aspiruje do Oscarów, Cannes, Globów czy innego komercyjnego już gówna, zwalnia film z dobrze dobranej muzyki? No prosze Cie.

ocenił(a) film na 9
Sined

Akurat kawałek, który leciał podczas napisów końcowych to ukłon w stronę pierwowzoru. Całkiem rześki. A muza w filmie nie przeszkadzała, były jakieś wstawki z bębnami na początku jak to w filmie o Predatorze, jakieś elementy, gdy akcja przyspieszała lub miała budować napięcie... Nawet nie pamiętam. Czyli to co ma być w filmie klasy B. To nie Avatar za $300M czy inny Władek z $100M... To szybki film akcji za $40M...

ocenił(a) film na 3
ocenił(a) film na 9
shamar

... ?

ocenił(a) film na 7
Sined

muzyka nie oddawała klimatu? przecieź w wiekszosci byly to fragmenty ze swietnego soundtracka do pierwszej czesci, jednego z najlepszych soundtrackow wogole weług mnie. Ja tam się ciesze źe nie probowali robić czegoś nowego bo by wyszło coś a'la "terminator 3"

ocenił(a) film na 3