6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61654
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Nie mam nic do Predatora, bo jest to chyba najlepiej wymyślona postać typu obcy i z chęcią obejrzę. No jest jeszcze oczywiście Alien, ale chyba nic oprócz lepszych efektów, na które pozawala dzisiejsza technologia nie będzie. To co było dobre zostało już wymyślone. Teraz to już tylko próba nabicia sobie kasy na czyimś pomyśle, bo sama postać przyciąga, to samo zresztą tyczy się coverów w muzyce... Fajny jeszcze moim zdaniem był AVP. Dwóch największych rzeźników "w jednym pomieszczeniu", ale przez tyle lat nikt nie wymyślił "stwora" którego można by nazwać klasykiem... Teraz tylko czekać na nowego Aliena... A tak na marginesie, jeżeli faktycznie akcja będzie na planecie Predatorów, to chyba skoro potrafimy tam dolecieć to wymyślilibyśmy jakąś lepszą broń niż tradycyjny ołów... Ciekawe jeszcze co pokaże Shane z The Shield...

ocenił(a) film na 8
arekw

Wrong! Akcja nie będzie na planecie Predatorów. Nie potrafimy tam dolecieć, to Predatorzy łapią ludzi i ich wyrzucają na tą planetę.
A AvP było dupowate.

ocenił(a) film na 7
Sagan

Sagan na rozmówca nie przekroczył 20 roku życia sądząc z jego wypowiedzi więc na darmo pozostaje tłumaczenie mu.
Nawet nie jest zainteresowany tematem.
Co do AvP dokładnie tak jak piszesz.

ocenił(a) film na 5
kadim21

No tak. Zapomniałem ze trzeba się podniecać bo to Predator. Tak samo jak nowe batmany i terminatory. Filmy zupełnie bez klimatów pierwowzorów. Flaki z olejem bazujące na dawno wyrobionej marce...

ocenił(a) film na 5
arekw

spokojnie, jeżeli film będzie bazował na starym scenariuszu to powinno być w miarę dobrze, Filmy powstawały, powstają i będą powstawać głownie dla pieniędzy, znaczy się dzisiaj to powstają tylko dla pieniędzy, jakieś 20 lat temu, tworzono filmy 50/50 zamiłowanie/pieniądze, bo wielu nie sądziło, że ich filmy osiągną kasowe sukcesy(np Terminator) Współcześnie to jest 10/90, bazowanie na czyimś pomyśle lub własny słaby pomysł/pieniądze. Zobaczymy jak będzie z Predators, ja osobiście trzymam kciuki, mam nadzieję, że tego nie spartolą.

użytkownik usunięty
arekw

Rodríguez i Brody są gwarancją że film będzie co najmniej dobry a na pewno nie będzie takim gniotem jak obie części AVP. Spodziewam się mocnej, klimatycznej siekanki w starym stylu. Nie mogę się doczekać:)