PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509652}
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61362
5,1 30 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Wczoraj obejrzałem na Polsacie i szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś gorszego. Miła niespodzianka. Nigdy nie oglądałem żadnych filmów z Predatorem, żadnych Obcych, jakoś mnie to nie kręciło. Chyba będe musiał nadrobić zaległości.

Fajny pomysł ze sprowadzeniem najniebezpieczniejszych ludzi z różnych zakątków świata.
Oczywiście film był przewidywalny. Obstawiałem, że pierwszy padnie, albo murzyn, albo Trejo. Nie pomyliłem się. 2 pierwsze śmierci. Potem pewnie rusek, ewentualnie rusek i więzięń w tym samym czasie. I co? Do przewidzenia. Stawiałem, że do końca dożyją Royce, babeczka i Yakuza. Smierć Azjaty trochę z dupy, tak samo jak jego pojawienie... Wygląda to tak jakby czaił się na grupę, gdy widzimy, go po raz pierwszy, nawet buty zdjął, by być ciszej, a tu nagle pojawia się i stoi... Na doktorka stawiałem, że padnie jako ostatni, ale coś w stylu bohaterskiej śmierci, to jedyne co mnie zaskoczyło.

Ogólnie film na plus, do obejrzenia na raz, może dwa.

ocenił(a) film na 7
HyHYyHY

Co do przewidywalności to ja obstawiałem że przeżyje ta trójka, co najwyżej zwrot akcji z doktorkiem mnie zaskoczył.