6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61654
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Paru ludzi i mnóstwo Predatorów ? Głupiej się nie dało wymyśleć, przecież nie idzie z tego zrobić dobrego filmu. Poza tym widzę powrót do korzeni czyli Dzungla. Obsada znana, takze nic dobrego z tego nie bedzie, obym sie mylil. Film obejrze i do kina pojde, w koncu to jedyny film w roku 2010r ktory mnie interesuje.

ocenił(a) film na 10
Zetnakatel

Teoretycznie masz racje, ale ja cały czas mam nadzieje ze film będzie wyśmienity
(oby,oby,oby,oby)

ocenił(a) film na 7
Zetnakatel

A mi się wydaje, że nie da się nakręcić czegoś gorszego od AvP2. Liczę na Rodrigueza. Scenariusz jest świetny. Jeśli będą się go trzymać, film też taki będzie.

ocenił(a) film na 8
Zetnakatel

W jedynce jeden Predator poradzil sobie z calym oddzialem swietnie wyszkolonych komandosow procz Dutcha;) mozliwe ze w tej odslonie beda to Predatorzy bez doswiadczenia jako mysliwi i jest to ich pierwsze polowanie wiec mozna sobie tlumaczyc tak ze garstka ludzkiej zwierzyny znajdzie sposob na mlodych;p okaze sie,mam nadzieje ze nie bedzie to gniot pokroju AvP:/

ocenił(a) film na 5
makaveli1983

Wydaje mi się że będzie tak jak mówi makaveli, to jest pewnie jakiś rytuał przejścia, jak poradzą sobie z tymi ludźmi, to są gotowi do polowań na własną rękę itp

ocenił(a) film na 5
Vampire19

Cóż, ludzie będą mieli szanse ponieważ:
- Spora część Predatorów jest niewyszkolona
- Trwa wojna między różnymi klanami Predatorów.

ocenił(a) film na 7
Zetnakatel

idz spac czlowieku jesli chcesz porownac dno do czegos co robi Rodriguez hmmm napewno film bedzie dziwny i dosyc szybki miescami moze zniesmaczyc widza ale ogolnie przyciagnie fanow do kin z ktorych wyjda w dobrych nastrojach