6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61654
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Jak na razie wiemy tyle że za skrypt odpowiedzialny jest debiutujący w tym fachu scenarzysta Alex Litvak.A co z resztą ekipy??
Obsada-przyznajmy jasno obie części predatora były aktorsko co najwyżej średnie, więc jeśli przyjmiemy że producenci będą szukać kogoś w podobie do Schwarzeneggera czyli znanego aktora kina akcji to są dwa wybory- Jason Statham albo Vin Diesel.Owszem są też tacy aktorzy jak Bruce Willis czy Daniel Craig no ale jakoś wątpie czy zgodziliby się w tym zagrać chociaż nie miałbym nic przeciwko.
Kompozytor-no dla mnie jest tylko jeden wybór:Alan Silvestri.Facet skomponował muzykę do obu części predatora która rewelacyjnie sprawdza się zarówno w filmie jak i jako samodzielny soundtrack. Byłbym rad gdydy to on stworzył muzykę do Predators.
Reżyser-i tu największy problem bo dla mnie były dwa wybory,albo będzie nim John McTiernan(który niestety odpada gdyż chyba siedzi w więzieniu) lub właśnie Robert Rodriguez(on będzie tylko producentem).Ten drugi przecież idealnie nadaje się do kręcenia krawych, prostych napierdalanek .Kto oglądał Desperado,Od zmierzchu do świtu czy Grindhouse: Planet Terror ten wie o co mi chodzi :)Więc jak ta dwójka odpada to nie mam pojęcia kto zostanie reżyserem.
A jakie są wasze typy?

korona1989

Ech cholera przecież jest Stephen Hopkins reżyser drugiej części.Mógłby się wziąć za Predators chociaż wydaje mi się to mało realne.

korona1989

Alan Silvestri zdecydowanie powinien zrobić ścieżkę dźwiękową do tego filmu. W predator 1 i 2 ta muzyka tworzyła mega mroczny i niepowtarzalny klimat, nawet słabe sceny nabierały na wartości z melodią alana w tle. Nie ma jak nawiązanie jak do starych sprawdzonych części :)

ocenił(a) film na 5
Tysiek29

Gdzieś czytałem że Alan Silvestri ma się zabrać za ścieżkę dźwiękową ;]

Mruck

http://www.avpgalaxy.net/2010/02/26/john-debney-to-score-predators/ Robi sie coraz lepiej:)