6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Tylko mi się wydaje czy Adrien Brody to najmniej pasujący aktor jaki mógł zagrać twardziela, komandosa z mroczną przeszłością,który walczy z całą armią predatorów...

ocenił(a) film na 7
mordercaprezydenta

dokładnie to samo stwierdziłam, oglądając ten obraz po raz n-ty. Nawet Liev Schreiber byłby lepszy, byle tylko nie Brody. Ani mi na komandosa nie wygląda, ani nie brzmi ani tym bardziej się nie kojarzy.
Wymieniłabym też Isabelle przez ten jej ciągły "dzióbek". Wiem, że chciała wyglądać na kobietę z jajami, ale zamiast tego wyszła jej baba po botoxie.

ocenił(a) film na 6
MauGosh

Brody był zajebisty w tym filmie, po prostu dla was twardziel musi wyglądać po hollywoodzku, nawet sobie nie wyobrażacie jak wyglądają prawdziwi groźni ludzie :)

ocenił(a) film na 7
CypherR

hehe, na Arnolda w pierwszej części jakoś nikt nie narzekał a Brodiemu do niego jak stąd do Chicago i z powrotem:)
Może i Brody zagrał przyzwoicie, ale generalnie raziło mnie w oczy, kiedy biegał z giwerą większą niż on sam w pasie.

ocenił(a) film na 6
MauGosh

Tu się zgodzę. Predator z Arnoldem to film (dla mnie) kultowy. I to "gdaut tu de czopa" mmmm. Miód :D A "Predators" nie najgorsze, chociaż scena szlachetnego pojedynku Azjaty z predatorem trochę nie pasowała. I trochę się poczułem urażony jako fan oryginału gdy "Broda" zerżnął pomysł "Szwarca". Ale 7+ jest. Plus za "Long Tall Sally" w napisach końcowych. ;]

ocenił(a) film na 10
kip3R

Kultowy zaiste nie tylko dla ciebie