Mam taką małą nadzieje, że nie będzie polskiego tytułu dla tego filmu a
jakby mieli zrobić "predatorzy" to dziękuje bardzo. ;/
Moim zdaniem dadzą przedrostek "Predator: ---" i wymyślą jakieś dobre hasło. Jak dla P2 - "Starcie w miejskiej dżungli".
możliwe ostatnio dość często dodają jakiś polski podtytuł..
Predators: Powrót łowców. ;p
Mozliwe tytuły (jakie wymyśli dystrybutor) :)
"Predator 3"
"Predators"
"Predatorzy"
"Predators - krwawa misja"
"Predators - krwawy sport"
"Predators - dzikie łowy"
"Predators vs Ludzie"
"Predators - ostatnia misja"
"Predators - obcy na drzewie"
"Predators - ewolucja/rewolucja/reaktywacja"
"Predators - terror w kosmosie"
"Predators - galaktyczni wojownicy"
"Predators - powrót Dutcha"
"Predators i ostatnia krucjata"
"Predators - przeżyje ten co taplał sie w błocie"
"Predators vs Pianista"
"Predators - wola walki"
"Predators - bez odrwotu"
I takie tam :D
ja cos czuje ze bedzie "Predatorzy z Madagaskaru Misja Świąteczna", zeby lepiej sie sprzedawalo i przyszlo wiecej 13 latkow :D.
z naszymi dystrybutorami wszystko jest mozliwe ;)
Trafny komentarz.
Co do tytułu to mam potwierdzenie z AVPGalaxy. Drugi tytuł to po prostu "Predator 3" i zapewne tak też będzie nosił nazwę film w Polsce.
Na pewno nie, ponieważ jest to kontynuacja poprzednich filmów, a poprzednie miały w nazwach "Predator". Mówię wam, że będzie po prostu "Predator 3" i jakiś polski dopisek.
"Predator 3 - kontynuacja" Tak żeby przeciętny widz wiedział z czym ma do czynienia.
Na DVD tytuł "Predator 3 - kontynuacja Predatora i Predatora 2", aby nikt nie węszył podróbki. :)
Pewnie tak nie dadzą, ale tak powinien brzmieć tytuł, bo to właśnie znaczy "Predators".
trzeba bylo ogladac animal planet to bys wiedzial ze z angielskiego "Predator" to po polsku "drapieżnik" wiec polska nazwa filmu raczej nie bedzie PREDATORZY:)
Będzie coś takiego jak z Obcy. Po angielsku jedynka nazywała się ALIEN, więc po polsku normalnie Obcy, dwójka ALIENS, wierne tłumaczenie to też Obcy, więc dorzucili jeszcze "Decydujące Starcie". W przypadku Predators, raczej będzie to samo (ale nie przetłumaczą wiernie na Drapieżcy, oczywiste to jest, nikomu by się tytuł nie skojarzył). Takie moje zdanie
"(...) wiec polska nazwa filmu raczej nie bedzie PREDATORZY"
Tylko "Drapieżnianie" ;)
Predators ma wymazywać Predator 2 i serie AvP więc raczej zostaną przy oryginale :)
gdyby było Predator 3 to wskazywałoby na kontynuacje serii a tak nie jest. Predators ma wymazywać drugą część, według mnie to bardzo dobry pomysł :D
albo dadzą "drapiezniki" albo puszcza wodze wyobrazni i dadza np predator 3: inwazja drapieznikow:)
a)Gdzie Predator mówi dobranoc... :P
b) Predator drift
c) Predator i spółka
d) Predheart - drapiezne serce
e) Star Wars - Predator strikes back :P
jestem za Predators. Mam nadzieję, że ten film odbuduje status Predatora po syfie, jakim był A vs P 2...
Wy sie zastanawiacie jak to bedzie a oni poprostu dadza predators i tlumaczenia nie bedzie , avatara przed premiera w polsce tez probowaliscie zgadnac jak bedzie w polsce ?
"Predator w żelaznej masce"
"Predator i zaczarowany ołówek"
"Predator vs Terminator" (to już jak się skończą pomysły gdzie by tu wcisnąć jeszcze Predatora?)
"Predator i jego Odyseja Kosmiczna"
"Predator w krainie czarów"
"Predator po drugiej stronie lustra"
"Predator vs Leon Zawodowiec"
"Predator - waleczne serce"
"Predator vs Gladiator vs Obcy"
"Predator i jego chłopcy z ferajny"
"Predator i siedmiu samurajów"
"Predator i poszukiwacze zaginionej arki"
"Piąty element Predatora"
"Predator - wywiad z wampirem"
"Predator i Piraci z Karaibów - klątwa Obcej spermy" przepraszam perły ;p
"Predator - mroczny rycerz"
"Psychoza Predatora"
"Predator - Jak rozpętałem drugą wojnę światową"
"Predator w pogoni za szczęściem"
"Predator - wszystko za życie"
"Predator przeminął z wiatrem"
..........
albo ''Drapieżcy'' albo po prostu zostawią taki jaki jest czyli ''Predators'' :) przecież starego Predatora o ile mnie pamięć nie myli to chyba nie tłumaczyli ? był po prostu ''Predator'' to po co niby tutaj mieli by wymyślać coś ? w końcu to tylko jedna literka S :) dodadzą S i będzie po sprawie :)
No właśnie myśle że tej jednej literki S mogą nie zostawić niestety, a
szkoda, bo Predators całkiem fajnie brzmi, no ale zobaczymy..