PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509652}
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61365
5,1 30 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Zastanawiam się nad jednym faktem. Mianowicie ludzie podobno mają zostać zgarnięci i wysłani na planetę Predatorów. Ciekawe jak to się odbędzie - oślepiające światło z nieba oświetla biedaka i chwile później go nie ma ? A może podczas snu ? A może po prostu obudzą się w nieznanym miejscu jak to miało miejsce w Cube ?

ocenił(a) film na 5
Sonny_Crockett

Z tego co wiem, Predatorzy wypatrują jednych z lepszych ludzi na ziemi, i "ręcznie" ich wciągają na planetę.

Sonny_Crockett

jak widziałeś krótkometrażowy dodatek do 'Ratatuj', pt. 'Lifted' to masz odpowiedź jak to zrobią ;]

masz tu linka:
http://www.youtube.com/watch?v=BzP48xaz1_U

ocenił(a) film na 5
lzone

Gówno prawda, że tak powiem ;]
Predatorzy będą ogłuszać i zabierać na statki.

ocenił(a) film na 7
Sonny_Crockett

Kto oglądał 1,2 Predatora będzie wiedział jak to zrobią ci co nie oglądali będą dalej pisać takie durne posty.

kadim21

Oglądałem obie części Predatora i nadal jakoś nie wiem jak pokarzą sceny "porwań" w tym filmie.

ocenił(a) film na 7
Sonny_Crockett

Zaprowadzą do swoich statków - takowy znajduje się pod każdym większym wieżowcem.

Sonny_Crockett

Kurna ale pytanie xD
1. Predzio się pojawi w kamuflażu za gościem i go ogłuszy, ewentualnie wystrzeli w gościa jakiś pocisk co go nie zabije ale spowoduje utratę przytomności, lub jak mówiłeś podczas snu. Predy od tego mają technologię.

longi162

A potem wrzuci "ogłuszonego" delikwenta do wora na plecy i do statku ?

Sonny_Crockett

kurka to jest drobny szczegół filmu chyba, raczej nic nie znaczący i nie wnoszący do fabuły, a troszkę się nim podniecasz. Bardziej mnie interesuje wygląd planety Predów.

longi162

Może i jest to szczegół ale jestem zwyczajnie ciekaw jak zostanie to przedstawione.

ocenił(a) film na 6
Sonny_Crockett

Tak sobie gdybając to może to wyglądać że predator pod kamuflażem trafi ofiarę z działka jakimś rodzajem ogłuszenie i wsio :)