6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Dlaczego w trailerze do filmu Adrien Brody jest w pewnym momencie namoerzany przez
więcej niz 3 predatorów podczas gdy w filmie namierza go jeden?? ....MARKETING?

ocenił(a) film na 4
Raztoo

Tak, ta scena - jak ponoć przyznał sam reżyser "Predators" - jest umieszczona w trailerze tylko w celu "podgrzania" atmosfery w oczekiwaniu na film. Na pewno nie ma jej w filmie. Zresztą bardzo dobrze, jest idiotyczna.

ocenił(a) film na 7
jojok21

przyznacie ze trailer jest masakryczny szkoda ze w filmie nie ma takiego budowania grozy i napiecia.... po przyjrzeniu sie widac ze reszta celownikow jest dorobiona

Klubbe

No trailer to jeden z najbardziej klimatycznych, najbardziej strasznych i najbardziej trzymających w napięciu, jakie widziałem. Gdyby film był tak genialny jak trailer, to mielibyśmy arcydzieło, hehe :D

ocenił(a) film na 8
jojok21

Dzieki za odpowiedź ;) Mnie jako fan film się podobał, pomimo wielu zaczerpnięć z jedyneczki ;P Ogólnie oki - lepszy niż 2jka moim zdaniem i dla mnie zresztą istnieje 1dynka i predators podobnie jak obcy 1 i 2 (poza pozostałymi częściami które dla mnie nie istnieją ) . Pozdro

ocenił(a) film na 7
Raztoo

W tym filmie sceny były brutalne te uderzenia jak rozwalali te stwory, ale to tylko film na szczescie, widz pelnoletni nieczuł strachu, zalezy jaką kto ma osobowosc czy spokojny czy nie, od 15 lat przyjdzie taka osoba czy będzie czuła strach groze itp., 1 czesci moze lepsze, jak to woli.