1. Predatator 2 ( w sumie 1 i 2 przedstawiają ten sam poziom, ale "chcesz cukierka" przesądził o wygranej dla 2)
2. Predator
---
3. Predators (słaby ;/)
Jak ktoś chce może dodać swoje noty odnośnie AVP i AVPR.
1. Predator klimat i pierwsze spotkanie wspaniałego kosmity
2. Predator 2 betonowa dżungla gorsza ale trzyma poziom dziwne ze mało zarobiła ta część
3. Predators i jak dla mnie wcale nie jest słaby
1. Predator 8/10 (prawdziwy klimat)
2. Predators 8/10 (to już nie to samo... ale poziomem dorównuje pierwszej części)
3. Predator 2 7/10 (nieco słabsza ale trzyma poziom)
Cicho. :D
Dla mnie podobnie, jak większość fanów tutaj:
1.Predator 8/10
2.Predators 7/10
3.Predator 2 6/10
Dla mnie kolejność troszkę będzie inna:
1. Predator
2. Predator2
3. Predators-
Dzisiaj właśnie go obejrzałem, film fajny, sceny, sceneria, postacie, pomysł, jednak brakuje mu, smaczku, tego klimatu, który miały poprzednie części... Predatorzy atakowali w spodziewanych momentach, błąd albo reżysera, albo montażysty... Szkoda, bo gdyby, ujęcia zmontowano ciutkę inaczej, film mógłby pobić dwie pozostałe części na głowę...
Ja tak samo jak kolega "Tajemniczyduch" ; )
1.Predator 8/10
2.Predators 7/10
3.Predator 2 6/10
W kinie bardzo byłem zadowolony z Predators gdyż poczuć ten klimat dżungli i nutkę "Long Tall Sally" z pierwowzoru....BEZCENNE ! :D
1. Predator
2. Predator 2
3. Predators
Ale Predators mimo wszystko słabym filmem nie jest i bije na głowę obie części AVP razem wzięte.
1.Predator
2.Predator 2
A co do reszty dziwnych oper mydlanych z predatorem w tle to po prostu nie zasługują by mieć jakieś miejsce w moim rankingu filmów z ziomkiem xD Są tylko 2 Orginały trzymające klimat :P