Pytanie czy zobaczymy w nim Schwarzeneggera było by świetnie
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=54615
Schwarzeneggera ?? Chyba by walczył z predatorem laską, którą by się podtrzymywał.
Predatorem po prostu zajęłaby się osobista ochrona pana gubernatora. Potraktowaliby go taserem i zaciągnęli do czarnego vana ;)
jeżeli film ma być o tym o czym pisze w tym linku to ja już się
negatywnie nastawiłem do tej produkcji...trafia na planetę Predastworów?
lipa bedzie, niech lepiej się wycofają z takiego fajansiarskiego pomysły
i akcję klasycznie na Ziemię przeniosą....mhmmm np na Syberię albo
Alaskę
Syberia i Alaska odpadają, Predatorzy polują w miejscach gdzie jest bardzo gorąco, mogliby zaatakować gdzieś w Afryce...
Co wy gadacie? Z tą planetą predatorów to boski pomysł. Już sobie to wyobrażam. Zapowiada się jeden z najlepszych filmów wszechczasów.
no nie wiem ale życzyłbym sobie żeby nie przesadzili z efektami
specjalnymi, a przy proponowanej konstrukcji fabuły to trzeba by z 99%
materiału filmowego sztucznie wygenerować, no bo jak w inny sposób stworzyć
"obcą" planetę...
Sam się przenies na Alaske AVP było już na Anktartydzie co wyszło straszna lipa bez miodu.
A co do filmu, to bardzo dobrze że akcję umieszczają tam w przestrzeni kosmicznej, w otchłani kosmosu na obcej i dzikiej planecie. Ziema już została splugawiona przez chujowe filmy ze stajni Andersona i braci $$.
Choć w AvP 2 była ta krótka wizja planety, przypadła mi do gustu. Byleby by zagrał Arnold jednego z moich ulubionych postaci Dutch'a. Mogą go porwać i zrobić z niego gladiatora, nie obrażę się.
ty weź się zastanów co ty mówisz, zanim ten film powstanie to arni pewnie kopnie w kalendarz, a ty chcesz aby zagrał napakowanego Dutcha ?? HAHAHA
A co tam tlenem oddychają? Bo powszechne informacje mówią że króluje Metan na ich planecie. I żadnego gladiatora nie chciałbym tam widzieć :/
narzuciłeś jeden z lepszych pomysłów kolego drogi, postaraj to sobie tylko wyobrazić jeśli ktoś to by dobrze nakręcił to kto wie jakby to wyszło
tera bedzie na odwrot, tak jak w 1 czesci predator trafil na ziemie i polowal na ludzi, to teraz, bedzie ze czlowiek bedzie polowal na predatorow
Tylko zeby nie zwalili scenario bo bedzie lipa totlana jak z AVP;/ za muzyke niech wezmie sie Alan Silvestri znowu i bedzie gites podklad:)) ogolnie pomysl z planeta Predatorow mi sie podoba nie mam nic przeciwko:) moga krecic zdjecia w Afryce:D hehe
Planeta Predatorów brzmi zachęcająco, mogą zaszaleć i przybliżyć nam nieco ich kulturę, budowle, historię... można się rozmarzyć.
Miejmy nadzieję że scenariusz będzie naprawdę dobry (nie spisany na kolanie na kartce wyrwanej z zeszytu)