Czy warto iść na to do kina i wybulić te 21zł czy ściągnąć camripa z sieci i po obejrzeniu szybko zapomnieć o tym ochłapie?
Jeśli jesteś złodziejem to możesz ściągać. Ściąganie filmów samo w sobie to zwykłe złodziejstwo, a do tego Predators jest udanym filmem.
Na twoim miejscu nawet bym tego gówna nie ściągał bo szkoda czasu i miejsca na dysku, jestem fanem predatora ale to co wczoraj zobaczyłem w kinie było poniżej krytyki.
Ja jestem fanem Predzia i film mi się spodobał bardzo. pred20xx widocznie jest fanem "Obcy kontra Predator", wtedy film rzeczywiście mógł mu nie przypasować bo "Predators" klimatem podobne jest do "Predatora".
@Mieloneq nie nie jestem fanem Obcy kontra Predator, film nie ma nic wspólnego z cześcią pierwsza co więcej dla mnie jest takim samym badziewiem jak OkP, już sam początek filmu jest dla mnie totalnym nieporozumieniem i jest całkiem nie zrozumiały, zresztą jak cała reszta filmu. Nie ma w nim żadnego napięcia jak w 1 cześci wszystko i wszystko jest do przewidzenia, pomijam sceny zerżnięte z pierwszego predatora. Zastanawia mnie dlaczego niema chociażby oryginalnego dźwieku bicia serca predatora w masce, a jakieś smieszne świsty, tak samo z oryginalnym dźwiękiem Plasma Cestera ( o ile wie pan co to ) który także został zamieniony w tej części filmu na wiertarkę. Wiec skoro panu się podoba ta część filmu to tak jak pan odpowiedział komuś niżej że jest fanem Transformersów, to ja myśle że to właśnie pan lubi takie słitaśne filmiki. A co do złodziejstwa to uważam, że to ja zostałem okradziony.
Warto ściągnąć, obejrzeć i zapomnieć o gniocie. Jako wierny fan sagi Predator, udałem się do kina w piątek..Dno i dwa metry mułu, film przewidywalny do bólu, w ogóle za dużo gadaniny a za mało predatora w predatorze. Do tego perfidne rżnięcie z pierwszej części, chyba z 1/3 filmu..Na dodatek niektóre sceny tak trąciły absurdem, że szkoda gadać.. Ode mnie 4 (poniżej oczekiwań).
ps. ściąganie z sieci nie jest złodziejstwem. polecam się dokształcić w temacie.
Jest złodziejstwem, gdyby wszyscy myśleli w tak kretyński sposób to kinematografia przestałaby istnieć po prostu. No i film jest świetny, dzieciaki wychowane na transformerach go nie docenią.
nie ma to jak dowiedzieć się o sobie czegoś ciekawego od wielonickowego trolla
poza tym ściąganie NIE JEST ZŁODZIEJSTWEM. poczytaj sobie prawo.
A ja jako fan Predatora jestem zadowolony, kilka scen ala z 1 części,nie przeszkadzało mi to szczególnie,powrót do korzeni wyglądu predatora co bardzo mnie ucieczyło,przewidywalny?SPOILER ja sie nie spodziewałem że ten okularnik to jakiś psychol będzie,myślałem że yakuza przeżyje walke,ale tak to bylo wiadomo kto przeżyje :) KONIEC SPOILERU
Do tego muzyka z 1 części :) film wypadł o wiele lepiej niz avp,i avp:r, radze iśc do kina niż sciągać żałosną jakośc :)