PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509652}
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61405
5,1 30 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Tylko niezły

ocenił(a) film na 6

Zapowiadał się na bardzo dobry. Pierwsze około 20 minut na należytym poziomie i tym tropem powinien iść reżyser - bez kombinowania tzn. pozostać na w miarę realnej walce zrzuconych na spadochronach z predatorami w dżungli na obcej planecie, a właściwie wygodniej dla fabuły było osadzić tą akcję w jakimś zakątku ziemi. Czarę goryczy przelał dla mnie Yakuza walczący na miecze niczym średniowieczny samuraj z predatorem:), następnie Nolan i jego kryjówka i statek kosmiczny dopełniły negatywnych wrażeń. Przyzwoita gra aktorów: Adrien Brody, Oleg Taktarov i Dany Trejo oraz Alice Braga. Ze względu na fajne krajobrazy ciekawie oglądało się w full hd. Ze względu na niezłą obsadę można dać 6/10. Ale ogólnie nie polecam.

Ronin25

Dajesz 6/10, a nie polecasz? A ja powiem całkiem co innego. To jest najlepsza część serii i polecam jak najbardziej. W przeciwieństwie do "predator 2", który był bardzo mierny. Więc jak zawsze wszystko zależy od gustu ;]

ocenił(a) film na 6
tokyo 666

"Więc jak zawsze wszystko zależy od gustu ;]" - to prawda. To 6/10 dałem za obsadę.

ocenił(a) film na 4
Ronin25

Wczoraj wieczorkiem obejrzałem. Podobał mi się. bardziej niż Predator 2.

Niektórzy czepiali się Brody'ego - zupełnie nie wiem dlaczego, uważam, że dobrze zagrał.

Fanom serii przypadnie jak najbardziej do gustu moim zdaniem, ktoś kto nie wie o co chodzi z tymi Predatorami itp. czy tego nie lubi będzie pisał durne komentarze i dawał jeszcze durniejsze oceny.

ocenił(a) film na 5
tokyo 666

moim zdaniem predators ze względu na akcję był ciekawy, jednak dziur i całej bezsensowości można było znaleźć tyle samo co w AVP. Dobre kino akcji, ale bezsensowne. Po za tym dużo rzeczy ściągniętych z 1 części z nieudolnymi wstawkami. Ze Schwarzeneggerem jeszcze się trzymało kupy. Ja oceniłem Predators 5/10. Obejrzeć można, ale nic bardziej zajmującego.