6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61654
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Co obstawiacie na zakończenie filmu ?? Według mnie to będzie wielkie booom i przeżyją góra 2 osoby, pewnie Brody i Braga :D

ocenił(a) film na 8
Vampire19

Tak bedzie Brody i Braga rozpoczna nowe zycie na nowej planecie bo jak wroca spowrotem wezma lekcje pilotazu statkiem Predatorow?:D ich dwoje bankowo przezyja:)

ocenił(a) film na 5
makaveli1983

No nie wiem, w nowym trailerze jest fragment jak Isabelle przykłada sobie pistolet do głowy, a na końcu jak Predator włącza tryb autodestrukcji.

Mruck

Na końcu będą napisy końcowe..

Właśnie takie będzie na 100% zakończenie.

ocenił(a) film na 8
rolnik_sam_w_dolinie

i na chu... wpierd... sie ze swoja zbedna wypowiedzia lamusie

makaveli1983

Nerwowa istotka z Ciebie :)
Poza tym, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie :)

Pozdrawiam i życzę więcej luziku :)

ocenił(a) film na 4
Mruck

Przeżyje tylko Brody. , ponieważ na końcu zaczyna grać na pianinie i Isabell przykłada sobie pistolet do pałki a Predziu włącza bombę bo nie mogą znieść tego pianisty. Tak właśnie będzie zobaczycie!!!

ocenił(a) film na 5
Snajpero1984

nie prawda ! :P Ta planeta jest zamieszkała przez King Konga, brody przeżyje, bo Kong powybija wszystkich predziów, Brody zdziczeje i będzie żył na tej planecie z Kongiem długo i szczęśliwie :D

ocenił(a) film na 8
Vampire19

Dokladnie tak a po kilku latach King Kong poprosi o reke Brodego i beda zyc jeszcze dluzej:D:D:D

ocenił(a) film na 10
makaveli1983

MNie sie wydaje że na końcu sie okaże że za tym wszystkim stoi jigsaw z piły.. krzyknie 'game over' na końcu do predatora...

btw mam nadzieje że film zmiażdży

ocenił(a) film na 6
zjadacz_filmow

ta ta i zagrają w grę

MorSau

A potem przyjdzie terminator i rozwali wszystkich co przeżyli.
Niech raz chociaż przeżyje ten nieszczęsny Predator, niech raz predatory będą górą a nie chomo sapians.

makaveli1983

Taaa i wtedy king kong sobie przypomni że Brody porwał mu kobietę jego życia w King Kong.

ocenił(a) film na 9
Lwie_Serce

nie wiem jaki będzie koniec ale wiem że niestety kobieta przeżyje

Zilla

Niech tylko predzio przeżyje, ludzi są miliony, paru może umrzeć.

ocenił(a) film na 7
Vampire19

Ja uważam że Royce,Isabelle i Hanzo

ocenił(a) film na 7
kadim21

Royce, Isabelle i Edwin myśle, że przeżyją :P

użytkownik usunięty
Master

Jakie zakończenie?jedno wielkie rozczarowanie i poczucie straty czasu.Jeżeli ten film jest taki jak na umieszczonych zdjęciach,to ja wolę poświęcić czas na obejrzenie po raz n-ty Arniego.