Co obstawiacie na zakończenie filmu ?? Według mnie to będzie wielkie booom i przeżyją góra 2 osoby, pewnie Brody i Braga :D
Tak bedzie Brody i Braga rozpoczna nowe zycie na nowej planecie bo jak wroca spowrotem wezma lekcje pilotazu statkiem Predatorow?:D ich dwoje bankowo przezyja:)
No nie wiem, w nowym trailerze jest fragment jak Isabelle przykłada sobie pistolet do głowy, a na końcu jak Predator włącza tryb autodestrukcji.
Nerwowa istotka z Ciebie :)
Poza tym, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie :)
Pozdrawiam i życzę więcej luziku :)
Przeżyje tylko Brody. , ponieważ na końcu zaczyna grać na pianinie i Isabell przykłada sobie pistolet do pałki a Predziu włącza bombę bo nie mogą znieść tego pianisty. Tak właśnie będzie zobaczycie!!!
nie prawda ! :P Ta planeta jest zamieszkała przez King Konga, brody przeżyje, bo Kong powybija wszystkich predziów, Brody zdziczeje i będzie żył na tej planecie z Kongiem długo i szczęśliwie :D
Dokladnie tak a po kilku latach King Kong poprosi o reke Brodego i beda zyc jeszcze dluzej:D:D:D
MNie sie wydaje że na końcu sie okaże że za tym wszystkim stoi jigsaw z piły.. krzyknie 'game over' na końcu do predatora...
btw mam nadzieje że film zmiażdży
A potem przyjdzie terminator i rozwali wszystkich co przeżyli.
Niech raz chociaż przeżyje ten nieszczęsny Predator, niech raz predatory będą górą a nie chomo sapians.