Legenda "Predatora" dotknęła bruku.To wisiało w powietrzu.Zaczęli coś mieszać w stylu: "Predator" vs "Obcy" i co to miało być?Kompletna komercja ,która im za bardzo nie wyszła.Teraz chcą przebić pierwowzór z 1987r zastępując A.Schwarzeneggera A.Brody i kto to kupi?Zamienił stryjek siekierkę na kijek i to dosłownie!Ale będzie zianie z tego gniota!Jeżeli im coś wyjdzie,to tylko dlatego,że powtórzą większość z tego co już było!Może Młodzi się na to złapią ale fani Arniego i Predka na pewno nie!
Jestem fanem Arniego i Predka i uważam, ze film może być zajebisty. Trailer był świetny, klimatyczny, w dodatku ze znanymi aktorami, a nie tak jak w przypadku shitu jakim jest AvP. Brody nie grał do tej pory chyba w żadnym filmie akcji prócz King Konga, ale mam nadzieję, że sobie poradzi. Jest tu Trejo, który pasuje idealnie i Fishbourne, który również dobry jest. Możliwe nawet, że w epizodycznej roli powróci Arnlod. Także jestem dobrej myśli, bo zapowiada się zajebiście. W dodatku Rodriguez jest producentem, więc źle wyjść nie może.
I co z tego że Rodriguez jest producentem? Myślisz pewnie że on gwarantuje dobry film? Jeśli tak to zobacz sobie w jego filmografie, bo był też producentem takich gniotów jak "Desperado 2", "Mali Agenci" czy "Planet Terror".
Według mnie nie ma co liczyć na odnowienie legendy Predzia, bo niestety nie będzie on bezwzględnym łowcą jak w oryginale tylko jakimś dobrotliwym, pomagającym ludziom stworkiem.
Rodriguez jest odpowiedzialny także za scenariusz, może jednak coś z tego wyjdzie, cudów się nie spodziewam, ale nie oczekuje też kompletnej klapy.
Planet Terror jest filmem GENIALNYM, jednym z najlepszych Rodrigueza. Desperado 2 nie było takie złe, ale fakt, że do innych produkcji Rodrigueza się nie umywa. Mali Agenci to gówno, ale te szity to on kręci dla swoich dzieci, niedługo jak wyrosną, to może przestanie.
Filmy Rodrigueza:
1. Sin City 10/10
2. Od Zmierzchu do świtu 10/10
3. Desperado 9/10
4. Planet Terror 9/10
5. Cztery Pokoje 9/10
6. Desperado 2 7/10
Resztę mam w dupie, chociaż muszę jeszcze nadrobić El Mariachi bo nie widziałem.
Rodriguez jest świetny i jestem pewien, że nie spieprzy Predatorów.