6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

http://www.youtube.com/watch?v=hOPzvDjnX0E
Sto razy lepsze niż obecnie nakręcony "Predators" no i jest nawiązanie do "Predatora 2" (drewniana broń z XIX wieku, którą jeden predator zabrał) no i przede wszystkim klimat i kultowa muzyka! Co o tym sądzicie?

ocenił(a) film na 7
Axel

Nawet fajny montaż kilku filmów. Jednak "Predators" wcale nie jest taki zły. Ma kilka dobrych motywów, choć oczywiście wpadek nie uniknięto. Występuje też kultowa muzyka Silvestri'ego.

Barcelonismo

potwierdzam, szczególnie, jeżeli ktoś ostatnio oglądał jedynkę, po latach cóż, troszkę trąca myszką i bez pamiętania że to klasyka i przymrużenia oka, hehe, sami wiecie.

ocenił(a) film na 10
Axel

ale chyba nici z tego coming soon :P?

ocenił(a) film na 6
Swatpl

Że się ludziom chce robić takie fejki...

ocenił(a) film na 7
szajbelon

To nie jest fejk, tylko subiektywne podejście fana starych części "Predatora", jak wyobrażałby sobie wizję nowej, trzeciej części filmu. Nawet w opisie na youtube masz tak napisane. Przyznaj się - nawet nie włączyłeś tego linku.

ocenił(a) film na 3
Axel

czyli fake

ocenił(a) film na 6
Axel

Włączyłem tylko że na opisu nie zwróciłem uwagi, jak teraz patrze trochę tego jest. Poza tym w tytule linku jest napisane "Predator 3 Trailer" i po nazwie konta i kilkunastu sekundach uznałem że nie warto tego dalej oglądać. Subiektywne podejście do tematu jak to nazwałeś może i jest ciekawe ale akurat nie dla mnie w tym wypadku a ludzie powinni dawać inne tytuły swoim wstawką bo niepotrzebnie robi się jeszcze większy śmietnik na youtube.

ocenił(a) film na 8
Axel

A poza tym tak czy siak to jest fałszywy trailer.. czyli fake, złotko.

ocenił(a) film na 7
Nezumi

Wiem o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jestem ciekawy tylko waszego zdania, co sądzicie o przedstawionej w nim fabule, na pomysł nowej części. Czyli akcja w XIX wieku, kultowa muzyka, nawiązanie do części 2, itd.

ocenił(a) film na 8
Axel

Muzyka z drugiej części w tym trailerze jest podłożona na siłę, gość przyjeżdża na ten dziki zachód, a tam muzyka potęgująca grozę. Film w takich realiach byłby ciekawy, ale pewnie bardziej dla fanów.. przeciętny widz by tego nie kupił, czyli byłoby nieopłacalne.. czyli nie ma co marzyć.

ocenił(a) film na 7
Axel

To co jest w tym faku to film duch i mrok który jest bardzo dorby, ale pomysł zrealizowania filmu w którym Predator poluje na ludzi przed XX wiekiem jest bardzo dobry.