6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61696
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

banda kolesi i jedna laska

użytkownik usunięty

pewnie na koncu przezyje 1 koles i laska a predatory jak zwykle zgina bo w kazdym filmie gina

UWAGA!!! SPOILER!!!! UWAGA!!! SPOILER!!!! wykrakałeś!!!!

użytkownik usunięty
regal20

Powaznie? ja ten post pisalem w marcu kiedy filmu nie bylo.. i naprawde tak jest jak sobie wymislilem? bo filmu jeszcze nie ogladalem..

ocenił(a) film na 8

Tak, to mogło być takie odniesienie do pierwszego filmu serii (z resztą tych odniesień było dość dużo)

użytkownik usunięty
juzick

Odniesienie? to nie jest odniesienie tylko te przyglupy z hollywood nie sa w stanie nic wymyslec, tylko leca po schematach, na to ze przezyje 1 kolo i 1 pizdeczka wpadlem po tym jak obejrzalem Pandorum, ku.. nie mogli wymyslec czegos oryginalnego ze np. tym razem przezyja predatory czy cos?! Uwielbiam Predatorow i cholernie mnie denerwuje ze w kazdym filmie musza ginac, a ci dobrzy zawsze musza przezyc, i naprawde tworcow bym calowal po stopach jakby na koncu przezyl ktos inny, np. murzyn czy ktos inny a glowny bohater i pizdeczka zostaliby zaszlachtowani gdzies w srodku filmu, ale nieeee zawsze musi byc ten pierdolony schemat bo widz jest przeciez niedorozwiniety i mozna mu caly czas pokazywac ten sam film z ta sama fabula tylko wystarczy zmieniac plenery i dodawac efekty, kurwa, jak ja nienawidze hollywood

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem