pewnie na koncu przezyje 1 koles i laska a predatory jak zwykle zgina bo w kazdym filmie gina
Powaznie? ja ten post pisalem w marcu kiedy filmu nie bylo.. i naprawde tak jest jak sobie wymislilem? bo filmu jeszcze nie ogladalem..
Tak, to mogło być takie odniesienie do pierwszego filmu serii (z resztą tych odniesień było dość dużo)
Odniesienie? to nie jest odniesienie tylko te przyglupy z hollywood nie sa w stanie nic wymyslec, tylko leca po schematach, na to ze przezyje 1 kolo i 1 pizdeczka wpadlem po tym jak obejrzalem Pandorum, ku.. nie mogli wymyslec czegos oryginalnego ze np. tym razem przezyja predatory czy cos?! Uwielbiam Predatorow i cholernie mnie denerwuje ze w kazdym filmie musza ginac, a ci dobrzy zawsze musza przezyc, i naprawde tworcow bym calowal po stopach jakby na koncu przezyl ktos inny, np. murzyn czy ktos inny a glowny bohater i pizdeczka zostaliby zaszlachtowani gdzies w srodku filmu, ale nieeee zawsze musi byc ten pierdolony schemat bo widz jest przeciez niedorozwiniety i mozna mu caly czas pokazywac ten sam film z ta sama fabula tylko wystarczy zmieniac plenery i dodawac efekty, kurwa, jak ja nienawidze hollywood