PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509652}
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61362
5,1 30 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

kpina z widza

ocenił(a) film na 2

Wyjątkowo nieudany hołd dla klasyki jaką jest Predator z roku 87. W znacznej mierze przegadany co dla kina akcji/SF jest zabójcze. Same sceny akcji słabe bez pomysłu, wszystko gdzieś już było i jak chce się kotleta odgrzewać to należy to zrobić atrakcyjnie a nie "na odpieprz" kpiąc z widza. Wielka szkoda. Dla Alien vs Predator ( 2004 ) musiałem podnieść ocenę bo po obejrzeniu tego filmu. Jeżeli komuś się podoba to ok. jego prawo , każdy ma swoje subiektywne czysto odczucia podczas seansu ( dlatego w 90% co najmniej recenzje są subiektywne ) , ale nie piszcie takich głupot że jak ktoś jest fanem to musi się to podobać a jak nie podoba się to nie jest. Nie róbmy dziecinady z forum. Ja widziałem Predatora na VHS w latach 90-tych i ten film był rzeczywiście kultowy i takim pozostaje do dziś. JEdnak to co zrobiono z tą historią począwszy od średniej dwójki poprzez resztę słabych części jest po prostu przykre.. właśnie dla fana.

ocenił(a) film na 2
armarange

" bo po obejrzeniu tego filmu" .... uznałem że Alien vs Predator miał przynajmniej wartką akcję a nie łażenie po lesie i wygadywanie "sucharów"