jak na koniec filmu osoby które przeżyły wydostały się z tej planety?????
Film kończy się sceną w której Royce mówi do Isabelle, że pójdą szukać sposobu na wydostanie się z planety więc nie wiadomo czy im się udało czy też nie.
Ocalona para pozakłada hełmy od zabitych predatorów i będzie straszyć nowych spadochroniarzy.
a ja myślę że zaczną zbierać na wspominany sequel kasę od wszystkich nowych w dżungli bo jeśli wszystkim ten film tak podobał się jak mnie to na szczęście nie powstanie .
Pewnie powstanie, bo obecnie brakuje pomysłów na nowości a Predator w tytule przyciąga. Jeszcze odpowiednia reklama do tego, najlepsze sceny z filmu w jednym zwiastunie...
To samo mnie zastanawia? Film kończy się sceną z kolejnym "sezonem" desantu spadochronowego, wtedy Royce mówi do Isabelle zabierajmy się z tej planety. Tylko ciekawe jak? Jedyny statek kosmiczny został zniszczony. Noland powiedział, że Predatorzy przybywają trójkami. Czyli po pewnym czasie zgładzeni zostaną zastąpieni przez kolejnych i przybędą zapewne nowym statkiem. Jak nawet udało by im się ich pokonać to nakłonienie po raz drugi Predatora do użyczenia statku i ustawienia kursu na ziemie graniczy chyba raczej z cudem zważywszy, że za pierwszym razem Predator pomógł tylko dla tego, że akurat sam był uwięziony przez przedstawicieli swojej rasy z innego klanu. Wychodzi więc na to, że pomimo iż pokonali swoją "turę" Predatorów to i tak będą musieli ukrywać się na obcej planecie z wątpliwą perspektywą powrotu...