6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Czekałem na ten film bardzo długo aż bedą go grali w moim miescie i sie doczekałem.
Czytajac wypowiedzi innych widzów nie wiedziałem juz czego mam sie spodziewać.
Naprawde dobre kino rozrywkowe! Powtórze wypowiedzi innych,że nie przebija Predator 1
ale swietnie utrzymuje klimat! Ryk predatora, kazde jego ujecie MIODZIO! Scena w ktorej
yakuza walczy z predatorem moze troche przekolorowana a jednak dreszczyk emocji u mnie
wywołała i chyba o to chodziło twórcom. Bałem się o końcówke filmu, że zostanie totalnie
zgnojona tak jak w AVP i AVP2 jednak nie było tak źle. Mam takie pytanie, czy w filmie było to
ujęcie co Brody ma na sobie kilkaknascie laserowych celowników czy to było tylko w
zwiastunie? z góry przepraszam za moja może nie dokońca ambitna wypowiedź ale to moj
pierwszy komentarz co do filmu. Filmów oglądam dużo ale nigdy nie dzieliłem się
wrażeniami na łamach portali. Podsumowując jeśli jesteś fanem predatora tak jak ja! to
film z pewnościa Ci się spodoba!

ocenił(a) film na 5
imcrude

Nie było tej sceny w filmie, była tylko w zwiastunie. Osobiście myślałem że to scenka końcowa, coś w stylu końcówki Pred 2.

imcrude

Też nie widziałem tej sceny.

Czekamy na "Director's cut" DVD ;]

ocenił(a) film na 10
Tom_Cat

To była scena zastosowana wyłącznie w trailerze

ocenił(a) film na 5
Swatpl

SPOILER
Nie, ta scena była zastosowana też w filmie, tylko, że usunęli pozostałe celowniki (jest to scena śmierci Stansa).
Za to wiele innych scen zostało usuniętych (np. długa gadka yakuzy o swojej przeszłości).