Mam niezłe flashbacki z tego filmu z jego mimiką
Dobrze? Ba! Wręcz świetnie. W życiu się nie spodziewałam, że to tak dobry aktor. Naprawdę zarówno on jak i film swietne, więc nic innego tylko polecić, aby obejrzeć :-)
No własnie mało filmów z nim widziałam, najlepiej pamiętam serię "X-Mena" tyle że po tym to tak miałam do niego takie podejście jako do aktora nie tyle jednej roli co kogoś co jest kojarzony z jedną postacią. A, i jeszcze sobie przypomniałam, że oglądałam "Kate i Leopold", ale nie mogę tu zbyt wiele powiedzieć, bo nie zrwacałam na niego tam uwagi zbyt wielkie. Po prostu w "Prestiżu" mile mnie zaskoczył.
widziałeś kiedykolwiek jakiegoś aktora którego talent można by było dostrzec w filmie o superbohaterach ?? bo ja nie .
pozdrawiam
rany, człowieku, przestań się mnie czepiać - po prostu napisałam, że zdziwiłam się kreacją Hugha Jackmana w "Prestiżu", bo wypadł o wiele lepiej niż się spodizewałam. Masz rację, że raczej nie da się ocenić czyjegoś talentu po roli superbohatera, choć wyjątkiem (nie do końca) jest dla mnie postać H. Ledgera jako Jokera, ale to się nie kalsyfikuje jako superhero, jednak dzięki temu wielu zobaczyło, jak świetny jest. Zresztą nieważne. Po prostu Jackman jest dobry i tyle.