PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259945}

Prestiż

The Prestige
2006
8,1 407 tys. ocen
8,1 10 1 407112
7,8 88 krytyków
Prestiż
powrót do forum filmu Prestiż

miałem nadzieje że będzie ciekawszy po recenzjach, okazał sie niczym niezwykłym myślałem że usne.

ocenił(a) film na 10
Gregstorm

To idz obejrzyj se muminki to sie nie bedziesz nudzil :/ sorry ale nie moge z takich ludzi IQ 0 :] Film jest genialny i nie jest w zadnym momencie nudny i trzeba nie zlej logiki zeby go zrozumiec do konca.... polecam

ocenił(a) film na 8
Ico2

Pieknie, ktos ma odmienne zdanie od nas to odrazu trzeba go do idiotow i pierwotniakow zwyzywac. Pieknie.

ocenił(a) film na 10
Arsen

Nie o to chodzi ja nikogo nie wyzywam. Ale poprostu nie moge zrozumiec jak mozna mowic ze ten film jest nudny jak flaki z olejem to mnie wqrzylo troche :/ Rozumiem ze nie kazdemu musi sie podobac ale bez przesady ;] W tym filmie trzeba troche sie wyslic to nie rambo ;]

ocenił(a) film na 4
Ico2

Nie uważam żeby ten film był trudny w zrozumieniu, wcale się nie musiałem wysilać żeby go zrozumieć. Jeśli ktoś się musiał wysilać na tym filmie to gratuluje. Ja nie oceniam filmu na podstawie akcji tylko na podstawie gatunku. Prestiż jest słabym filmem w swoim gatunku i tyle! Po co w ogóle porównujecie np crank do tego filmu co za bzdura! Crank w swoim gatunku akcji jest bardzo dobry bo o to w tym chodziło.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Gregstorm

zgadzam się z tym że film jest nudny i kiczowaty a te zachwalania nie wiem skąd pewnie jeden powiedzial ze to super film bo oglądal po pijaku reszta papuguje i mówi ze to wspaniały film żeby nie być gorszym

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

ten film jest super i trzeba być inteligentnym i spostrzegawczym żeby go zrozumieć ty tylko w twierdzy i ona to on rozumiesz o co chodzi...

parker

to nie jest film dla fanów kina papki spod znaku "tokio drift" czy "xxx", ludziom którzy oceniają film po ilości efektów specjalnych czy rozwalonych samochodów, czy wielkości budżetu, dlatego też nie dziwmy się może im się nie podobać, czy wydawać nudny, bo tutaj trzeba użyć głowy. I tak ocena Prestiżu na filmwebie jest bardzo wysoka(utrzymuje sie w 1wszej 3jce już baardzo długo), i ilość pozytywnych komentarzy jest naprawdę spora, więc wydaje mi się, że można przymknąć oko na tych odszczepieńców:D

Krolik_Pudding

oczywiście miałem na myśli 1wszą trójkę nowości.

ocenił(a) film na 1
Krolik_Pudding

zaraz odszczępieńców gdze główną role gra dwóch drętwych aktorów gdzie nasze cudownie bystre polki zastanawia sie który jest łądniejszy tzn ze jestem odszczepieńcem uciekam z tego kraju jak mamy taką bystrą widownie