Obrażać Walta Disneya jakimś takim gównem po prostu!
Zaraz tu wyskoczą Obrończynie Disneyowatych Gwiazdek i zaczną mnie wyzywać.
Przecież to nienormalne!!
Boże...też się nad tym zastanawiam. Najsmutniejsze jest to,że teraz Disney nie kojarzy się z pięknymi bajkami typu 101 Dalmatyńczyków,Król Lew etc. które uczyły,miały morał,ale z "musicalami" o zakochanych nastolatkach,które są puste i neisamowicie naciągane.
Wiesz co , łatwo rozgryść ich system. Zauważyłam go na podstawie kilku ,,gwiazd''disney'a.
Demi Lovato - zagrała w filmie, po czym dostała serial, którym gra główną role, dalsze filmy
Debby Ryan- rola drugoplanowa w serialu, film, swój serial, dalsze filmy
Selena Gomez-swój serial, filmy
Briget Mendler- serial, filmy
Emily Osment-rola drugoplanowa serial, film
Oczywiście dodatkowo każda ,,gwiazdeczka " musiała nagrać przynajmniej 1 ,,hit" (rzygam tęczą) -.-
W dodatku teraz zaczęli mieszać tych ,,aktorów" .
W Powodzenia Charlie pojawiło się studio z Taniec rządzi i ich aktorzy
W Nadzdolnych wystąpiła już Vanessa Morgan z Moja niania jest wampirem oraz Zendaya z Taniec rządzi
W Jessie wystąpiła w 2 odcinkach ta blondynka z Nadzdolnych
I tak dalej, i tak dalej ... Jednym słowem kicz, kicz i jeszcze raz kicz. Jak na to wszystko patrzę, to aż mi się rzygać chce, wszystko pozlepiane z poplątanym ... Jeżeli chcesz zrobić dziecku z mózgu rozmieloną papke, włącz mu Disney Channel -.- Naprawde, ja to nie wiem czasami, czy się śmiać, czy płakać :D
P.S. Skąd tyle wiem ? Nie myślcie tylko, że lubie, o nie nie xdd Często puszczam ten shit jak chce sobie humor poprawić i sie pośmiać z głupoty tego chłamu :D
Mi tam Disney zaczął kojarzyć się z wojną pomiędzy ,,pokemonami'' a ,,heterami''
Według mnie o wiele lepsze był 'Król Lew', '101 Dalmatyńczyków' itd ale do współczesnych filmów Disney'a nic nie mam, czasem fajnie sobie pooglądać kiedy ma się zły humor.
Byłam zmuszona do oglądania z młodszym (kilkuletnim) towarzystwem, i śmiem twierdzić, że podczas seansu wiele moich szarych komórek popełniło harakiri. Przecież to robi dzieciom kisiel z mózgu. :( oj. szkoda mi czasów, kiedy nazwisko Disney w czołówce zapowiadało dobrą zabawę dla najmłodszych oraz oglądających z nimi dorosłych.
Myślę dokładnie tak samo, jest jakaś użytkowniczka na filmwebie, która tego typu bullshity oceniła na 10 a po pożądnych filmach (władcy pierścieni, matrix, seksmisja) jechała jak po łysej kobyle. Współczuję twórcą filmu.