Program ochrony Księżniczek

Princess Protection Program
2009
5,9 31 tys. ocen
5,9 10 1 30790
3,3 3 krytyków
Program ochrony Księżniczek
powrót do forum filmu Program ochrony Księżniczek

Jedyną sensowną sceną:) w tej żenującej produkcji ( przepraszam fanów za szczerość ) jest moment, w którym Selena Gomez uczy Demi Lovato bekania;)
TO jedyna zwyczajna sytuacja, którą można przełknąć;)
Reszta filmu to przerażająca wprost mega słodziutka sztuczność, przez którą ma się wielką ochotę trzasnąć ostrym narzędziem w ekran dokładnie w chwili, gdy pojawiają się na nim dwie wyżej wymienione panienki. Bo aktorkami to w ogóle ciężko je nazwać;)
To jeden wielki koszmar. Jedyne co mnie zadziwiło, że jakoś dotrwałam do końca. Ale to tylko dla tego że każdą produkcję staram się obejrzeć do końca, nawet jeśli coś jest strasznym badziewiem w nadziei, że coś się odmieni może.
TU TAK NIE BYŁO;
2/10 to absolutny max.
;)

ocenił(a) film na 1
WhiteDemon

Wybaczcie za "dlatego".
Zdarza się.
:)

ocenił(a) film na 4
WhiteDemon

To Twoje zdanie. Jakbym chciała przypomniec jest to produkcja o dwóch nastolatkach, a nie dwóch świetnych aktorkach, w których to role wcieliłyby się Angelina Jolie i Kate Winslet (wątpię nawet, czy by w nim zagrały). Dziewczyny miały po szesnaście lat i mi się przynajmniej wydaje, że wypadły dobrze. Ta scena, którą łaskawie przytoczyłaś była mi obojętna, więc nic nie napiszę.
Pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 1
_Olinka_

Przecież nie wymagam od tych dziewczynek poziomu Jolie&Winslet - byłoby to raczej niemożliwe;) Jednak chodzi mi o pewne minimum, jakie aktor powinien swoją grą reprezentować. A tu tego minimum ani widu, ani słychu;)
Wybacz, to tylko moja opinia.

WhiteDemon

Ja nei mam zastrzeżeń do gry aktorskiej, szczególnie, ze Selena bardzo dobrze gra, ale produkcja średnio mi ise podobała, co mnie zdziwiło, bo zazwyczaj nie jestem krytyczna. Jest tam wiele wątków nieprawdopodobnych lub sztucznie poprowadzonych (przez reżysera lub scenarzystów). Dyktator, który miał być czarnym charakterem- do bani. Same działanie tej organizacji- nieprawdopodobne. Dlatego sądzę, ze jest to film jedna do młodszej widowni niż nastolatkowie- bo niektórym osobą naprawdę trudno będzie przełknąć parę wątków. Ale ogólnie film nie zły, po prostu nie dla mnie.

WhiteDemon

Włączyłam to na chwilę, ale zbyt długo to nie wytrzymałam :)