Ten film jest wytwórni Disney'a, leci na Disney Chanel- programie dla DZIECI. Bawią mnie teksty 'jak to się ma do prawdziwego kina', bądź 'przesłodzone'. Może mi powiecie, że Śpiąca Królewna, Królewna Śnieżka itp. nie są przesłodzone? Same tytuły ociekają słodkością. Owszem, jak dla mnie bajki z naszych czasów były lepsze, ale wszystko idzie z duchem czasu, również Disney. Tak btw., skoro jest to tak kiczowate i słodkie, to po co wchodzicie na tego typu programy? Mojej pięcioletniej siostrze, z którą owy film oglądałam, podobał się niesamowicie, bo jest dzieckiem. Skoro już nimi nie jesteście i nie podobają się filmy z księżniczkami, to radzę przerzucić się na inne programy, bo nie przypominam sobie horroru czy westernu Disneyowskiego.
Dlatego ogarnijcie się i dajcie sobie spokój z obrażaniem filmów lecących na dziecięcych programach, bo są dziecinne. To przecież śmieszne.
To prawda, film przestałem oglądać po kilku minutach ale to dlatego że mam więcej niż 7 lat, a obrażanie przez dorosłych ( chyba tylko fizycznie ...) ludzi filmów dla dzieci jest żałosne