Program ochrony Księżniczek

Princess Protection Program
2009
5,9 31 tys. ocen
5,9 10 1 30790
3,3 3 krytyków
Program ochrony Księżniczek
powrót do forum filmu Program ochrony Księżniczek

Mam pytanie

ocenił(a) film na 9

czy znacie jakieś filmy typu : "Ona to on" albo "Program ochrony Księżniczek" ??
prosze o odpowiedz :)

ocenił(a) film na 5
Anecia_6

Może "Szansa na sukces"?
To jest chyba podobne.

Koleja

No więc: Rozbitkowie, Akwamaryna, Czego pragnie dziewczyna, Elita a zreszta masz wyszukiwarke na filmweb. Poszukaj filmów z Amanda Bynes, Hilary Duff, Lindsay Lohan no i oczywiście wszystkie filmy Disney'a.

ocenił(a) film na 4
Anecia_6

Nie wiem czy to ci przypadnie do gustu, ale:
-Hilary Duff: "Idealny Facet", "Cinderella Story", "Dziedziczki", "Szansa na sukces"...
-Selena Gomez: "Another Cinderella Story"...
-Demi Lovato: "Camp Rock"...?

ocenił(a) film na 8
Anecia_6

ogladnij sobie : zakochana złośnica, wskakuj, nowy jork nowa miłość, dogonić marzenia
a tak poza tym to jeszcze coś o miłości : uwierz w miłość, nie kłam kochanie, a właśnie ze tak

Anecia_6

A jest takich od czorta. Oprócz tych tutaj wypisanych to może jeszcze: Tatastrofa, oczywiście High School Musical (wszystkie trzy części), Wredne dziewczyny, Całe szczęście, Dziedziczki, Prezydencka córka ( z Katie Holmes), Córka Prezydenta (z Mandy Moore), Szkoła Uczuć, Historia Kopciuszka. Polecam też taneczne: Honey, Step Up: Taniec zmysłów, Step Up2: The Streets i jeszcze wiele innych, których teraz nie pamiętam.

Anecia_6

Oj mogę tutaj dużo wymieniać, ale na razie spróbuj:
- "John Tucker musi odejść"
- Historia Kopciuszka ( z Hilary Duff) albo bardzo podobne do tego "Kopciuszek roztańczona historia" ( z Seleną Gomez)
- "Całe szczęście"
-"Zakręcony piątek"
- "O kurcze!"
- " Dziewczyny z drużyny 3"
- "Czego pragną dziewczyny"
- "Córka prezydenta"
- "Stowarzyszenie wędrujących Dżinsów 1 i 2"
- "Wildchild"

ocenił(a) film na 4
Adka777

Albo "Oamiętnik księżniczki" ?
Też o księżniczce xD
Albo "Kopciuszek roztańczona historia" z Seleną.
I te filmy Disneya typu "Camp Rock"...