Program ochrony Księżniczek

Princess Protection Program
2009
5,9 31 tys. ocen
5,9 10 1 30790
3,3 3 krytyków
Program ochrony Księżniczek
powrót do forum filmu Program ochrony Księżniczek

Słabe... ;/

ocenił(a) film na 2

W ogóle beznadziejne. myślałam, że będzie ciekawsze, ale one strasznie sztucznie to grają. równie dobrze mogłyby je zastąpić lalki barbie. ciągle tylko "księżniczka jest" "księżniczka jest" "księżniczka jest". ledwo co obejrzałam do końca, naprawdę, beznadzieja. stać ich na coś lepszego. 2/10

Vivi_Bella

nie zgadzam sie z tobą w 100% demi zagrała sztucznie ten jej ciągły uśmieszek mnie wkurzał ale selena zagrała przyzwoicie nie powiem że była to rola jej zycia choc jestem jej fanką to jestem szczera zagrała dobrze ale demi zagrała tragicznie nie grała księżniczki ale przesłodzoną laleczke to tyle:ale film ogólnie spoko 7,5/10

ocenił(a) film na 8
ewelina1614

a mnie się film podobał nawet, był ciekawy nie jak np : HSM który jest od początku do przewidzenia. były takie sceny których się nie spodziewałam... ogółem fajny 8/10

MartunQa

Film nie jest taki zły...dałam 6/10 ale mógłby być lepszy.Demi zagrała niezbyt ciekawie zbyt sztucznie...już w Camp rock lepiej zagrała...Selena to dobra aktorka i sądzę,że jeszcze się bardziej wybije...Czekam na kolejne filmy z jej udziałem.Pozdrawiam :)