PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183743
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

Przekozacka epicka domówka wszech czasów :) Takiej imprezy nie da się powtórzyć :D

Od siebie polecam film. Mega zabawa!!!

ocenił(a) film na 8
rajni89

Dobry film - Mega Impreza :)

skura3

najgorszy scenariusz imprezki pokazanay

ocenił(a) film na 10
guga_buzka

wlasnie obejzalem. sceptycznie nastawiony bylem ale film dla mnie mega zajebisty.

guga_buzka

sam jesteś najgorszy, drętwy jesteś to nie rozumiesz, nakręć lepszy i pokaż z chęcią ocenimy :D. Pójdź na jedną chociaż podobną imprezę to pogadamy, ten kto wie o co chodzi oceni pozytywnie a ten co żyje w betonowych murach będzie tylko krytykował. Pozdro!

rajni89

bawi to jakies dzieci nastolaty.. przez wiekszosc filmu tylko leciala muzyka i byly pokazane rzygi, taniec i cycki
nie mowiac o tym ze domowka przeobrazila sie w katastrofe.
Zalosne w filmie bylo pokazane BIERZ ECSTASY TO JEST SUPER FAJNE, nastoplaty sie naogladaja glupie a pozniej beda chodzic i szukac ecstasy.

guga_buzka

NIKT Ci NIC nie każe, chcesz to próbujesz! Domówka przeobraziła się w katastrofę bo o to w tym filmie chodziło o "domówkę wszech czasów" a trudno kontrolować kilka tysięcy osób, gdzie każdy robi to co chcę, a jak Ci się muzyka i Cycki nie podobają to nie wiem co Ci już poradzić :D Rzygi rzygami, jak się tyle piję to nic dziwnego, ale dobra o gustach się nie dyskutuję, ja osobiście chciałbym taką domówkę przeżyć ale nie robić u siebie tylko iść w gości xD. Pozdro :)

guga_buzka

Brałeś kiedyś ecstasy?

guga_buzka

Zostaw młodych niech się bawią Ty zgryźliwy tetryku.

ocenił(a) film na 8
guga_buzka

"(...)bawi to jakies dzieci nastolaty.. przez wiekszosc filmu tylko leciala muzyka i byly pokazane rzygi, taniec i cycki
nie mowiac o tym ze domowka przeobrazila sie w katastrofe."

Ja też im zazdroszczę :):):)

ocenił(a) film na 8
guga_buzka

Idiotyczny argument. Jak "nastoplaty" oglądną film przyrodniczy to chodzą i szukają słoni?

ocenił(a) film na 9
rajni89

czekam na wersje z lektorem w kinie bylem obowiązkowo

ocenił(a) film na 9
rajni89

szykuje się wydatek kupno dvd

cammo

dokładnie! już się nie mogę doczekać, aż obejrzę ponownie, tylko w lepszej jakości :D

cammo

jest cos takiego jak torrenty

ocenił(a) film na 9
guga_buzka

osobiście wole z serwerów

ocenił(a) film na 9
guga_buzka

a płytę i tak kupię

ocenił(a) film na 8
rajni89

film kozacki, a muzyka jeszcze lepsza.

ocenił(a) film na 9
albattar

a ja szczerze już pogubiłem się w soundtracku z filmu

ocenił(a) film na 8
rajni89

Nie zakładałem już nowego wątku dlatego pochwalę film odpowiadając :). Trzeba się wczuć w klimat i nie mówię, że trzeba wpić coś czy coś innego zrobić przed filmem, ale przyzwyczaić się do stylu kręcenia, bo trochę inny. Film kopie dupę, dawno nie widziałem dobrego filmu z nastoletnimi aktorami w klimacie alkoholowym, zazwyczaj wszystkie naśladowały nieudolnie American Pie, ten film ma swój klimat!!!! 8/10, chociaż nie wiem czy nie dać 9 :)