PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183975
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

9/10

ocenił(a) film na 9

epicka impreza, owszem film przewidywalny, 3 nastolatków urządza domówkę, standardowo, nadplanowi goście , rozróby itd ale film ma swój klimat, w sumie do połowy był słaby, ale później się nieźle rozkręcił, podobał mi się , i żałuję , że nie widziałam go na dużym ekranie ale i tak mi się bardzo podobał chociaż nie przepadam za takimi filmami! świetna komedia :)

ocenił(a) film na 9
czarnawm

Impreza wszechczasów ale za jaką cenę. ja bym nie zrobił takiej imprezy ale z chęcią poszedł.

ocenił(a) film na 8
Paimon44

Na tym polegają domówki że nigdy ich się nie urządza ale chodzi na nie ;D
Film jako wydarzenie jest epickie ;D Impreza genialna ;D ale jako dzieło filmowe... cóż, nie możemy tutaj mówić o grze aktorskiej gdyż jej nie ma, tak samo o muzyce czy zdjęciach. Oczywiście piosenki jak to na imprezach, niektóre były fajne, w szczególności The XX - Intro pod koniec. Obraz jak to filmowany z ręki. Mimo wszystko zamysłem filmu miało być video z imprezy i tak to wygląda ;D Impreza była genialna ;D

ocenił(a) film na 9
koneser

zgadzam się, nie można oceniać tego filmu przez pryzmat jakości zdjęć itd ale zamysł przedstawienia filmu jako video z imprezy był trafny, gdyby nakręcili go w standardowym stylu nie byłoby tego efektu, dlatego żałuję , że nie poszłam do kina na ten film, bo na dużym ekranie i z dobrym nagłośnieniem film nabrałby większego klimatu, w dodatku w ciemnej sali widz mógłby poczuć się jak gość na tej imprezie :)

czarnawm

… ale z Was geniusze. Jak można czepiać się słabych zdjęć i takiej samej gry aktorskiej, skoro był to zamierzony efekt zwiększający "realizm" filmu?

ocenił(a) film na 9
ryycek

czytanie ze zrozumieniem się kolego kłania...