Nie zgodze się z tym że to zarąbisty film dla gimnazjalistów. Mam 26 lat a film dla mnie ok.
Oczywiście nie chodzi tu o dupeczki i świetną muzykę a przede wszystkim o imprezową
rozwałkę. Ten film jest po prostu inny. Troche trąci American Pie ale to całkiem inna beczka.
Wspominałem o panienkach, które naprawdę przy świetnej muzyce pną ten film do przodu.
Nie będe się rozckliwiał. Trochę to gówniarskie, może gimnazjalistyczne ale fajne.
Nie oceniam tego filmu przez pryzmat głupich żartów ale przez cały jego ogół. Fajna muza,
jakas tam historia, balanga, pijaccy młodzi Americanos, panienki i dobre 1,5 godziny filmu.
W sumie to niech każdy obejrzy i oceni. Jak dla mnie - polecam (nie dla sąsiadów, którym
wicznie za głośno heheheh)
Moja ocena: 7/10
Przez wiele osób te panienki i pokazywanie cycków na siłę nie jest atutem filmu. Jeśli nie oceniasz tego filmu przez pryzmat głupich żartów, to skąd to 7? Muzyka owszem, była niezła, ale w wielu momentach przynudzała czy też wręcz denerwowała. Ta "jakaś tam historia" nie jest odpowiednią fabułą dla pełnometrażowego filmu. Mogę śmiało stwierdzić, że film tej fabuły nie ma. Do tego nawet efekty specjalne, jak na budżet 12 mln wypadają słabo. Do tego film jest zwykłym kiczowatym gniotem - pochwała hedonizmu i innych antywartości. I tą imprezową rozwałkę idealnie podsumowuje tatuś głównego bohatera na końcu filmu - nie wiedziałem, czy mam się śmiać, czy płakać.
Bilet do kina stracony, 2/10 za przyzwoitą grę aktorską.
Człowieku to ty chyba nie wiesz co to jest fabuła. Nie wiem czy ty oglądałeś ten sam film ale śmiem twierdzić, że nie. Oglądając ten film nawet już po godzinie czasu nie wiesz jak się on skończy i za to już daję 8. Muzyka pierwsza klasa idealnie pasuje do tego klimatu. ( Pewnie słuchasz disco polo tak więc faktycznie, może cię denerwować. A 12 mln? To jest mała suma jak na dzisiejsze czasy. Osobiście polecam wart każdej minuty obejrzenia. Ocena 9,5- 10 . 0,5 odjęte za tą szybę w Vanie
"Fabuła – układ zdarzeń w świecie przedstawionym utworów epickich i dramaturgicznych, a także filmów." - cytat z wikipedii. W tym gniocie nie ma fabuły na miarę filmu pełnometrażowego. Kilka wydarzeń niezbyt spójnych ze sobą. Jest ona słaba, nadaje się co najwyżej na fabułę dla krótkometrażowego przedstawienia. Co do przewidywalności - owszem, nie przewidziałem, że tatuś będzie chwalił swojego syna za zniszczenie okolicy. Brawo, plus dla nich. Nie ma to jak promować antywartości. I skąd wniosek, że słucham disco polo? Widzę, że jesteś takim egocentrykiem, że w momencie, gdy widzisz, że ktoś nie zgadza się z twoimi poglądami, dopowiadasz mu zdań, których nie wypowiedział. Muzyka była dobra, ale W NIEKTÓRYCH momentach przynudzała i denerwowała. Ocena 2, za słabą fabułę, pochwałę antywartości, hedonizmu, brak dobrych efektów specjalnych, zmarnowany potencjał. Ocena podniesiona do 2 za dość dobrą grę aktorską. NIE POLECAM.
Właśnie układ zdarzeń. Uważasz, że ich tam nie ma? Dobra z tą muzyką dopowiedziałem ale nie kumam i nie tylko ja gdzie ona przynudzała i denerwowała. Widać nie mam co się sprzeczać z tobą. Dla ciebie 2 dla mnie 9,5. Filmu polecam imprezowiczom przede wszystkim. Aha gniotem można nazwać Avatara. Pozdrawiam
Znasz znaczenie słowa gniot? I co ma piernik do wiatraka? Po co wyjeżdżasz tu z Avatarem?
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?
Mnie się podoba jedynie Liu Kang w twoim awatarze - przywołuje mile "Mortalowe" wspomnienia;)
A wiesz że natchnąłeś mnie do obejrzenia dziś jedynki. W sam raz na wieczór. Pozdro