Proszę o opinie, bo jestem ciekaw czy warto wydać kasę na kino, czy raczej zmęczyć film w
domu?
właśnie wróciłam z kina, wg mnie warto obejrzeć to na wielkim ekranie, bo mimo,ze film jest na pozór banalnie zrobiony, to jest w nim coś takiego,że widz wkręca się w akcje. Naprawdę ma się wrażenie jakby się było na tym melanżu i to jest bardzo fazowe. Wydaje mi się, że oglądany w domu, nie będzie tak odbierany, a wręcz może się okazać nudny i denny. Pozdrawiam :>
Pobudza pierwotne instynkty i na czas seansu czyni mózg organem bezużytecznym. Fabuła napisana na kolanie w 5 minut, kolaż scen ludzi tańczących, pijących alkohol, kąpiących się w basenie i rzygających pod siebie. Za humor w filmie odpowiadają, środkowe palce, rażenie sąsiada paralizatorem, nabuzowany karzeł walący wszystkich po jajach i ruchające się psy. Polecam młodszym widzom i tym mniej wymagającym. Reszcie zaś proponuje zobaczyć tylko trailery, bo pokazują wszystko co filmie "najciekawsze".
nie zaprzeczę, aczkolwiek i tak uważam,że warto go obejrzeć po prostu z czystej ciekawości. Wydaje mi się, że najlepiej odbiorą ten film osoby w przedziale wiekowym 16-25
skonczylam seans 2 godziny temu i nadal nie mam mózgu. jeden z filmów 'akcji' (w pewnych momentach) który mnie nie nudził. dla mnie osobiście świetny, warto obejrzeć coś tak po prostu szalonego
Jak chcesz się pośmiać i zobaczyć epicką imprezę to śmiało oglądaj.
Mnie osobiście rozjebał ten film, fajnie nagrany xD Do tego niektóre sceny są zajebiste :D Najlepszy karzeł w kuchence gazowej albo latający pies xD Aaaaa i ta duma ojca, po tym jak dowiedział się że jego syn nie jest frajerem!