Naprawde nie rozumiem dlaczego ten film dostał, taką wysoką notę... Widocznie film
oceniały osoby, które nadają na podobnych falach... Dla mnie oglądanie tego filmu to była
katorga. Nie polecam go dla nikogo. Pozdrawiam
Dostał wysoką ocenę bo to rewelacyjna komedia w stylu American Pie czy KacVegas,jak ktoś nielubi takich filmów to po co oglądać i oceniać?Lepiej zostać przy cukierkowatych i kiczowatych komediach romantycznych.Szczerze polecam ten film,dobry relaks po ciężkim dniu.
Dokladnie, nie oceniajmy tych gatunkow ktorych nie lubimy, mi sie film straaaasznie podobal swietna komedia, muzyka, scenariusz, po obejrzeniu go mialem ochote pojsc na jakas impreze :D
Każdy ma prawo ocenić film po obejrzeniu i ja tak zrobiłam. Czy komuś się podoba czy nie.
Nie mialem zamiaru cie tym urazic jesli to uczynilem to sorry, po prostu uwazam ze jesli sie takiego gatunku nie oglada i go nie lubi to niech go nie ocenia.
Nie uraziłeś mnie, lubię dużo gatunków filmu i ten gatunek też. Ale po prostu ten film mi nie przypadł do gustu, rozczarowałam się nim, bo myślałam, że jest lepszy i warty swojej oceny, a tu boom. Przyznam niektóre piosenki w tym filmie były fajne i parę momentów śmiesznych, ale to wszystko. Mi nie przypadł do gustu sorry. I moi znajomi też są tego zdania.
To jaka ocene bys dala temu filmowi ? bo ja osobiscie dam 8/10 dlatego ze troche krotkawy a tak to swietny ale to moje zdanie :)
I co z tego... Bo bajka z mojego dzieciństwa. A co ona ma wspólnego z tym filmem??? Nic. Dużo filmów oceniłam wyżej niż Project X. To jest moja ocena, ale ja Ciebie nie proszę żebyś się z nią zgadzał.
Będę oceniała co będę chciała i nic Ci do tego. Niektóre filmy mają niższą ocenę niż ten film i są o wiele lepsze.
A tak poza tym każdy film, ocenia się z osobna a nie w porównaniu do wszystkich. Bo tak ten film by dostał jeszcze niższą ocenę ode mnie.
Jak dla mnie film bomba. Nie ktorzy po prostu nie ogarniaja systemu i siedza w domu ogladajac bajeczki (patrz w gore). Po tym filmie az chce sie wyjsc i napic
Ogarniam system bardziej od Ciebie. I masz rację wolę oglądać moje bajeczki niż obejrzeć ten film jeszcze raz. A Ty baw się dobrze.
Tylko to nieco idiotyczne, nie uważasz? Spróbuj się postawić w sytuacji ludzi, którym Twoje ulubione filmy się nie podobają i są całkowicie do dupy (wybacz za ten zwrot) . Nie było by Ci miło i starałabyś się ich bronić wszystkimi argumentami jakie masz- my także teraz tego filmu bronić, gdyż nam się bardzo podobał i większość z nas chciałaby tak zaimprezować. Mimo tego niektóre zachowania były w filmie chamskie, ale to tylko dzieło pokazywane na ekranie dla odprężenia, więc po co brać to na serio ;)?
Ale ja nie mam nic przeciwko, że macie inne zdanie, mi po prostu on się nie podobał i tyle. Każdy prawo wyrazić swoją opinię i ja to zrobiłam. Możecie mnie i moje filmy krytykować, że to nie mój gatunek czy oceniłam bajkę wyżej niż ten film. Ale czy ja Ciebie proszę, żebyś lubił te filmy co ja??? Nie. I nie będę Ciebie przekonywać, żeby było inaczej. Uwierz mi oglądam bardzo dużo filmów. I ten nie zasługuje na inną ocenę ode mnie. Sorki.
Wiem przecież i to szanuję, bo wyznaję taką samą drogę, ale nieco nie rozumiem dlaczego oglądasz film, który Ci się nie podoba- no kurde, to jest głupie ej :].
Myślałam, że będzie mi się podobał... A okazało się inaczej... Rozczarowałam się, a filmy zawsze oglądam do końca. Myślałam, że będzie inny.... Może jakby inaczej był przekazany, inną kamerą to by była nawet fajna komedia.
"wszystkimi argumentami jakie masz" - No nie ma to tamto, argument "nie twój" gatunek powala na kolana.
Do American Pie czy Kac Vegas trochę mu brakowało a nawet więcej... Lubię różne filmy nie tylko kom. rom... A po to oglądałam, bo było napisane komedia, a to o czymś świadczy... A okazał się totalnym dnem. I nic nie było śmiesznego i jak możesz ten film porównywać do tych j.w. wymienionych.
Tego najnowszego jeszcze nie oglądałam, ale dla mnie najlepsze były pierwsze części.
Naprawde zdziwił mnie Twój post ponieważ rozmawiałem chyba z 30 osobami i tylko trzem z nich film się nie podobał. Ale ich opinia była zupełnie inna od Twojej. Po prostu film jako taki. Ty natomiast objechałaś go na całego :) Po ogladnięciu tego filmu byłem wniebowzięty i podekscytowany. Naprawde ! Następnego dnia znowu pojechałem do kina i mimo iż miałem do wyboru po raz drugi iść na Battle Ship, American Pie albo po raz pierwszy na Avengers to wybrałem Projekt X. Film świetny, polecam. Jestem pewny że jeszcze obejrze go wiele razy
Nie ma to jak argumentacja "bo moi znajomi też mówią, że dobry" hehe. Ja dałem 3/10 bo to słaby film. Jestem rozczarowany oceną. 7/10 to dla mnie komedia z której boki zrywam a przy tym filmie zaśmiałem się może 5 razy, z czego 4 razy z psa Milo. Od połowy filmu dalej czekałem aż zacznie się dziać coś śmiesznego bo wciąż pamiętałem o wysokiej ocenie. NIE DOCZEKAŁEM SIĘ! Każda część American Pie, nawet te najsłabsze były lepsze od tej dennej produkcji. Mam wrażenie, że ocena wzięła się od nastolatków, którzy są jeszcze niespełnieni seksualnie. Można pooglądać piersi, tyłeczki, jak ludzie piją, ćpają, rozwalają mienie, dom ale na pewno nie robią tego w sposób śmieszny.
Dla mnie prawdziwa komedia było i jest polskie chłopaki nie płaczą czy poranek kojota. Znam dialogi , a teksty bawią mnie do dnia dzisiejszego.
chłopaki nie kłamią to klasyk. nawet niedawno oglądałem kolejny raz. dzień świra też śmieszny choć w inny sposób :)
również czwóreczka ode mnie. Celem filmu było rozerwanie widza i nic poza tym, pokazanie rozpieprzającego się domu i młodego, który potrzebuje 'game changera' jest po prostu słąbe. Muzyka, niekiedy dobre ujęcia i urok dziewczyn - tylko to na plus. Są gusta i gusteczka ;-)
A ja wam powiem że ten film bardziej mi się podobał niż oklepany już american pie:reunion.
zastanów się co napisałaś, przeczytaj wszystkie swoje posty tutaj, prawdą jest, że każdy ma prawo do własnej oceny, ale stwierdzenie typu "Naprawde nie rozumiem dlaczego ten film dostał, taką wysoką notę... " jest zaprzeczeniem Twoich słów, filmy ocenia isę subiektywnie, poza tym na każdy film przynajmniej ja patrzę z osobna i wiele lepszych filmów z innego gatunku ma u mnie słabsze oceny niż Project X
Bardzo dobrze wiem co napisałam ... I tylko wyraziłam swoje zdanie... o gustach poza tym się nie rozmawia. I nie ma co się sugerować oceną na filmwebie, oglądając film, bo to nic nie daje.
film jest świetnie zrobiony i zasługuje na wysoką notę jeśli chodzi o zdjęcia, muzykę, obsadę i te de. Natomiast temat i przede wszystkim "morał" wynikający z opowieści napawa mnie rozczarowaniem - nie było to nic w stylu wspomnianych wcześniej przez przedmówców komedii, w mojej ocenie zakończenie było żenujące. Gdyby film był robiony w formule komedii, a nie paradokumentu, można by było się śmiać. Ja się trochę obawiam radosnych naśladowców. O ile w Polsce jesteśmy bezpieczni, to strzeż się, zgniły zachodzie ;P
Nie jestem zwolennikiem disneyowskich opowieści z prostym, poprawnym politycznie przekazem, ale nadmierna jak w tym wypadku gloryfikacja szkolnej rzeczywistości budzi w młodych ludziach poczucie, że po gimnazjum/liceum życia nie ma i liczy się tylko jak największa ilość głupot popełnionych w tym okresie, aby zdobyć popularność. Patrząc po ilości spraw w sądach rodzinnych coraz więcej dzieciaków bierze sobie to do serca - film z pewnością nie zniechęci ich, a wręcz przeciwnie. Przekaz, i forma tego przekazu nie podoba mi się ani trochę. Ale film bardzo dobrze się ogląda, poza tym wszystko na optymalnym poziomie, wystawiam 6/10, bo Costa tak irytuje, że nóż w kieszeni się otwiera ;)
i bądz tu mądry porownujemy ocene do tego co jest napisane czyli ze jest to komedia czy do tego jaki ten film jest ? komedia na wysokim poziomie to nie jest ale jako film taki jak sie na niego patrzy jest 1 klasa . wiec komentarz typu slaba komedia zasmialem sie 2 razy ehh.. w takich sytuacjach radze sie przerzucić na kabarety to sie wtedy posmiejecie:). oczywiscie jak to kazdy wie gusta sa rozne jednak badzmy ze soba szczezy czy sie jest sztywnym czy nie sztywnym na taka impre kazdy z nas by chcial sie wybrac no moze jedynym oporem w tej sytuacji byl by wiek :). monisi198526 moglo sie nie podobac ze wzgledu ze jest kobieta a bylo tam duzo nagich kobiet co dla nas jest plusem a dla niektorycj kobiet czyms oburzajacym wiec sie nie mieszajmy w to :) . zanim ktos zacznie mnie rypac za koma niech sie zastanowi czy nie chcial by sie tak bawic :P