Skonczyłam oglądac ten film dobre 10 min temu, i przez ten cały czas byłam jakaś nadpobudliwa, zajebisty film, ścieżka dzwiękowa również, uwielbiam takie ścieżki, w ogóle kamerzysta tą całą grafike roz**jebał normalnie, zaj*ebiście wszystko wyszło, polecam wszystkim którzy tęsknią za domówkami wszech czasów, czułam się jak w jakimś teledysku, ale końcowy moment mnie rozjebał niespodziewanie ten je*bany psychol z krzaków wyskakuje i podpala wszystkie domy po kolei, hahaha polecam ! ;)
Podpisuje się pod wszystkim ;d Świetny film,super rozgrzewka przed najbliższą IBIZĄ :)
Niestety jak dla mnie film troszeczkę rozczarował, bo myślałem, że będzie to kupa śmiechu a jedyne co było to kupa cycków, których oczywiście nie żałuję. Spodziewałem się troszeczke więcej śmiesznych akcji a nie skupieniu się tak naprawdę na pokazaniu jak dużo statystów zostało zaproszonych do filmu. Moja ocena samego filmu to 5/10 +1 za mnogość cycków. Pozdrawiam.
Zgadzam się w 80% z guyaa. 80% dlatego, że gościu z miotaczem ognia nie podobał mi się, ale cała reszta była "epicka". Pozdro :D PS. dajcie znać jak będziecie robić domówkę, z chęcią wbiję!
Ja rownież jestem po zakończonym seansie, nie liczyłem na nic specjalnego, a tu wielkie zaskoczenie! Film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył, super! Dawno już nie obejrzałem filmu, który mimo prostej formy miał coś w sobie;-) oglądam dużo filmów, rożne gatunki, ale 9/10 okazuje się gniotami, a tu wow :-)