PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183812
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

i za sytuacje z Karzełkiem ocena idzie do góry :D

ocenił(a) film na 1
Pinkman

A co sądzisz o fabule filmu? O absurdach? O grze aktorów?

ocenił(a) film na 9
edwin20

Ci dwaj ochroniarze tez byli dobrzy ,ogolnie dobrze sie bawilem , nie czaje dlaczego ludzie wyskakuja z fabułą albo grą aktorów , to jest komedia , zadnej fabuły tylko melanz a gra aktorow moze byc .

ocenił(a) film na 1
lawir86

I ta "komedia" zasługuje na 9? A oglądałeś jakąś inną komedię, oprócz Project X?

ocenił(a) film na 9
edwin20

Zadko oglądam komedie , z racji takiej ze ciężko cos fajnego zobaczyc , ta akurat mi sie podobala ale ogolnie wole amitniejsze kino. Mysle ze zasluguje na 9 ponieważ jak wspomnialem dobrze sie bawilem. Najlepsza komedia jaką w życiu widzialem to "Rób co Należy" od Spike Lee .

ocenił(a) film na 7
lawir86

Ochroniarze dzieci to kozacy. Polewka z tego na maksa.

ocenił(a) film na 7
edwin20

Najpierw trzeba zacząć co zrozumiałeś z mojego komentarza. Nie napisałem czy aktorzy świetnie odegrali swoje role, bo tak naprawdę nic nie było do zagrania. Wygłupiać się, palić zioło i używać wulgaryzmów to każdy potrafi. Co mam Ci napisać o fabule filmu? Nie widziałeś sam? Trudno zauważyć?
Scena z Karzełkiem naprawdę mnie rozbawiła, a film typowo o konkretnej imprezie i wydaje ze każdy chciałbym się na takiej znaleźć, no może oprócz Ciebie. Może wolisz patrzeć na nasze polskie, kinowe produkcje.

ocenił(a) film na 1
Pinkman

Najpierw trzeba zacząć co zrozumiałeś z mojej wypowiedzi. Nie pisałem, że uważasz, że aktorzy świetnie grają. Zapytałem. Impreza bardzo dobra, i każdy chciałby się na niej znaleźć, no może Ty byś nie chciał. Może innych produkcji filmowych nie oglądałeś.

Fajnie tak oceniać bezpodstawnie?

ocenił(a) film na 7
edwin20

Bezpodstawne są twoje zarzuty. Obejrzałem, oceniłem. Nie takie trudne, nie?

ocenił(a) film na 1
Pinkman

Jakie znowu zarzuty?
Tak trudno przyznać się do błędu, nie?

ocenił(a) film na 7
edwin20

Powiem Ci jak to wygląda wg Ciebie. Dałeś "1" wiec każdy powinien też ją dać, ale jeśli komuś się to spodobało to dla Ciebie jest to wręcz nie do przyjęcia.

ocenił(a) film na 1
Pinkman

Nie, nie jest to tak. To, że dałem jeden (bo na tyle zasługuje). Od innych nie wymagam żeby dawali "1", ale adekwatna do filmu, czyli w tym przypadku max 5 (choć według mnie to i tak dużo).

ocenił(a) film na 7
edwin20

wymagasz aby dali poniżej 5

ocenił(a) film na 1
Upadly321

Dobrze, wymagam. Już nie mam siły kolejnemu tłumaczyć, że "siódemki" to daje się porządnym filmom.

ocenił(a) film na 7
edwin20

dla innych to porządny film

ocenił(a) film na 1
Upadly321

To tak jakby mówić "dla innych rzeczy Made in China są porządne", ustawiając jest równie z rzeczami które nie rozlatują się po trzech dniach.

ocenił(a) film na 1
edwin20

je* zamiast "jest"

ocenił(a) film na 7
edwin20

niektóre rzeczy made in china są lepsze niż europejskie

ocenił(a) film na 1
Upadly321

ale gorsze od Europejskich. Chyba dalej nie rozumiesz przenośni.

ocenił(a) film na 7
edwin20

czyli według ciebie rzecz (film) nie może mieć oceny pow. 5/10, a każdy kto da wyżej nie umie oceniać, bo tobie ta rzecz padła po 2 dniach, a innym działa bez zarzutu od paru lat

ocenił(a) film na 1
Upadly321

Nie, dalej nie rozumiesz.

ocenił(a) film na 7
edwin20

ty nie rozumiesz

ocenił(a) film na 1
Upadly321

Cięta riposta, jak z przedszkola "- berek - nie, ty berek". Brawo.

ocenił(a) film na 7
edwin20

zmiana tematu ? niezły unik

ocenił(a) film na 1
Upadly321

Ty i tak nie zrozumiesz o co chodzi.

ocenił(a) film na 7
edwin20

więc uciekasz w inny temat?

ocenił(a) film na 1
Upadly321

Nom (choć wcale, nawet, nie przeszło mi to przez myśl), to może coś innego uda Ci się zrozumieć.

ocenił(a) film na 7
edwin20

no właśnie ja rozumiem a ty nie...

ocenił(a) film na 1
Upadly321

Dobra to wracamy do Twojego toku rozumienia. "czyli według ciebie rzecz (film) nie może mieć oceny pow. 5/10, a każdy kto da wyżej nie umie oceniać, bo tobie ta rzecz padła po 2 dniach, a innym działa bez zarzutu od paru lat" Bo mi padła po dwóch dniach? Kompletnie nie zrozumiałeś o co chodzi. Tu chodzi o jakość, o wykonanie. A nie ile koś użytkuje i jak mu się sprawuje.

ocenił(a) film na 7
edwin20

tylko w filmach jakość liczy sie mniej reszta

ocenił(a) film na 1
Upadly321

Weź przeczytaj to co wyżej napisałeś i napisz jeszcze raz, po polsku, zrozumiale.

ocenił(a) film na 7
edwin20

to jest po polsku

ocenił(a) film na 1
Upadly321

<facepalm> To kolejny raz przeczytaj moją poprzednią wypowiedź.

ocenił(a) film na 7
edwin20

dobra nie mam już chęci kłócić się z debilem

ocenił(a) film na 1
Upadly321

Widzę frustrację. Chęć pokazania, znalezienia "alibi", czyli widzisz, że nie masz racji, to "usprawiedliwiasz się rozmową z debilem". Sam zwracałes mi uwagę, że zbaczam z tematu - zmieniam temat. Dlatego nie pouczaj innych, skoro sam popełniasz błędy.
PS Nie wiesz co to debilizm ;)
PS2 Debilizmem to można nazwać Twoją 3x poprzednią wypowiedź.

ocenił(a) film na 2
Pinkman

"Co mam Ci napisać o fabule filmu? Nie widziałeś sam? Trudno zauważyć?" - no ja tam niestety fabuły niestety nie widziałem, z prostego powodu. Jej tam nie było.

Cililing

Filmy pozbawione są fabuły? Masz jeszcze szansę - idź się leczyć. Hej.

użytkownik usunięty
Pinkman

Dla mnie ta scena nie była aż tak śmieszna, ale było kilka innych zabawnych scen.7/10