PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183748
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

MEEGA !!!

ocenił(a) film na 8

Ja chcę na taką imprezę !!!! ::O

ocenił(a) film na 10
Filip10

ja tez :D !!!!! na poczatku myslalem ze dupiasty film ale po czasie ogladalem jak glupi :D !!!!!!! wyk.....wisty film :D <3 This movie and Filmweb :D

ocenił(a) film na 8
pentagram_zet

Nooo i tak ma być !!! Mam nadzieję, że jest więcej takich ludzi co myślą w ten sposób !! :D:D

ocenił(a) film na 10
Filip10

no ba :D pozytywne myslenie to podstawa :) pozdro filip :)

ocenił(a) film na 8
pentagram_zet

Właśnie sprawdziłem na twoim koncie, że również czekasz na najnowsze Resident Evil :D:D

ocenił(a) film na 10
Filip10

No i właśnie o to chodzi. W końcu normalni ludzie, nie krytykujący film za to, że są w nim cycki i alkohol. Brawo, chłopaki. Podłączam się pod was jak będziecie jechać na taką imprezę. :D

ocenił(a) film na 8
Obierzyglaz

Albo jak chcecie to organizujemy wspólną taką wielką imprezę :D:D !!

ocenił(a) film na 7
Filip10

organizujemy ,ale kto krasnala załatwi ? :D

ocenił(a) film na 10
Cino_87

Costa :D

ocenił(a) film na 9
Filip10

hahaha dołączam do was chłopaki, impra w filmie MEGA NAJLEPSZA ubawiłem się na MAXA !

Filip10

Niech ktoś zorganizuje!, szkoda tylko że 17 urodziny już za mną :p

ocenił(a) film na 8
DagnaMara

Nom za mną też :/ Możemy organizować ale ja nie odpowiadam za szkody :D:D haha

ocenił(a) film na 10
Filip10

Ja też wpadne :) Film G-I-G-A-N-T, aż trudno uwierzyc, że musieliśmy na niego czekac tak długo (w sensie takim, że nikt nie wpadł na taki pomysł wcześniej). Chłopaki z ochrony wymiatali.

mercg

Najlepsze było jak planowali na koniec... co to było? morderstwo? czy spalenie chaty?

Filip10

No tak szkody... zwali się na kogoś innego :)

ocenił(a) film na 10
DagnaMara

- A zapłata?
- Dom się sfajczył, nie widziałem gorszych ochroniarzy
:)

mercg

Dom się sfajczył bo oni siedzieli na chacie u tego, co go prądem porazili :)

ocenił(a) film na 8
DagnaMara

Jaki ojciec był dumny z synka :D Ja też bym chyba pogratulował synowi jak zrobił "taaaakąąą" imprezę :D

grd1

Robimy Party w siedzibie FilmWeba !!!!

grd1

Wiesz, raczej nie było mu już tak do śmiechu, kiedy musiał go w kiciu odwiedzać :p Ale chyba i tak wyszedł na tym lepiej, niż ten co czekał na wyniki trzech badań na ojcostwo haha :)

ocenił(a) film na 7
DagnaMara

Przecież, nie wiadomo czy poszedł do kicia? Wiemy tylko, że został oskarżony. Poza tym nie wiem jak jest w tym stanie, czy prawo pozwala zamykać nieletnich za tego rodzaju przestępstwa. Najgorzej chyba z tym nawoływanie do zamieszek. Ale i tak pewnie dzięki popularności się wywinął :D

michalnowak88

Wydawało mi się, że dostał wyrok i poszedł siedzieć, ale jak nie to fajnie :) Tylko, że u niego mówili, że został oskarżony, a o tamtych dwóch że się wywineli, jeden dzięki dobremu prawnikowi, a drugi bo rodzice dowiedli, że jest upośledzony czy jakoś tak. A tak w ogóle, to w Stanach chyba 17-latkowie już są sądzeni jako dorośli, tak jak u nas.

ocenił(a) film na 7
DagnaMara

Oskarżony, ale jeszcze nie skazany. Został mu przedstawiony akt oskarżenia, czyli dowiadujemy się tylko, że sprawa jest w toku. Czyli jeszcze nic nie wiadomo, nie ma happy endu ale sad endu też nie.

Dokładnie, w Polsce odpowiada się już od 17 roku życia, a za najcięższe zbrodnie nawet od 15 roku życia (art. 10 par 2. kk)

Nie wiem jak jest dokładnie w Stanach, ale wydaje mi się że w 2/3 stanów na zasadach ogólnych odpowiada się od 18 roku życia a młodocianych traktuje się trochę łagodniej, mimo że odpowiadają przed sądem dla dorosłych.

W każdym bądź razie przyjmijmy, że na jego rozprawie pojawiły się tłumy ludzi, miał mnóstwo świadków, którzy zeznawali że nie nawoływać do zamieszek i mu się upiekło ;)

michalnowak88

Kiedyś widziałam film, w którym skazano w USA 16-latkę na krzesło elektryczne, bo kogoś zabiła, nie pamiętam tylko jak stary jest ten film, ani czy jest prawdziwy, zresztą takie rozwiązanie mi się wydaje nieco hardcorowe.

Prawdopodobnie mu się upiekło, a nawet jak sobie trochę posiedział to pewnie i tak przyjęli go z otwartymi ramionami ;)

ocenił(a) film na 7
DagnaMara

Dam Wam pretekst na moją siedemnastkę za 2 lata.

Deyroshu

Ja chyba sobie urządzę taką 18-stkę, tylko bym musiała już zacząć planować, żeby się wyrobić :p

ocenił(a) film na 7
DagnaMara

I pieniądze powoli zbierać xD...

Deyroshu

To też :)

ocenił(a) film na 7
Filip10

Ja też, kto się podejmie? ja się wproszę :p.

eryk65

szukam muzy z tego filmu ma ktoś jakiś tytuł

ocenił(a) film na 10
debol38

http://atrilli.net/2012/03/project-x-the-real-soundtrack-all-46-songs-from-the-m ovie/
Tutaj masz cały soundtrack z filmu.
A co do filmu to najlepszy pomysł jaki mogli zrobić.

ocenił(a) film na 9
Filip10

Za taka domowke dalbym sie zabic :D

ocenił(a) film na 7
Filip10

Dokładnie! :)

allywood

przydałaby się taka impra! ehh...... mam prawie 24..a ślinie sie czasami jak 18stolatek!!!

ocenił(a) film na 8
dmi88

http://kwejk.pl/obrazek/1259873/project-x-olsztyn.html
czy to sprawka kogoś z Was? ;>

ocenił(a) film na 8
Filip10

Noo z 1000 chętnych się na pewno znajdzie ^^ ale ja nie organizuje xD

ocenił(a) film na 4
SaoSin

jesteś taki jak wszyscy którzy jarają się tym filmem "SUPER IMPREZA, chce na takiej być, ku*wa ale bym się bawił, robimy impreże jak w projekt X!! - ALE PAMIĘTAJCIE JA NIE ORGANIZUJE!"
ludzie takie imprezy nie są możliwe ;) to film nie realne życie więc więcej luzu i nie spuszczajcie się tutaj :))

ocenił(a) film na 7
Dobrzan92

w polsce moze nie ale w stanach u tych debili wszystko jest mozliwe :P oczywiscie gdyby takie cos sie wydarzylo nie skonczylo by sie jak w filmie tylko za kratami :PP ale na kij nam takie melanze wystarczy 10 znajomych pare flaszek i wszyscy sa szczesliwi jak na filmie :)

ocenił(a) film na 4
Grzwlod

dokładnie, grono super kumpli flaszka wódki i będzie o niebo lepiej niż na bibie z 2000 osób ;)

ocenił(a) film na 4
Filip10

zastanawiam się czy komentować czy nie... chyba szkoda mi słów i musiałem bym chyba zakopać się pod ziemię by napisać coś racjonalnego na waszym poziomie, więc nie nie napiszę.... pokolenie kwejka.

ocenił(a) film na 8
Dobrzan92

Witam. Widzę że dużo osób by chciało iść na taką imprezę. Udało mi się znaleźć na facebooku podobne wydarzenie. NIE JESTEM ORGANIZATOREM.

A tu szczegóły: https://www.facebook.com/events/417634791591563/

ocenił(a) film na 4
krystianw2

Kurde ludzie to umieją węszyć biznes impreza w niczym na bank nie będzie różnić się od zwykłej dyskoteki + kilka bonusów taki jak..... czerwone kubeczki *.* :OO a ludzie i tka pójdę bo skusi ich hasło :) świetny biznes :) domówki przeważnie są darmowe ;) a nie że najtańszy bilet 15zł :D

ocenił(a) film na 8
Dobrzan92

No racja. Ale jeżeli dobrze patrząc i ludzi będzie tyle ile zadeklarowało na facebooku to będą mówić o tym w tv :D

ocenił(a) film na 4
krystianw2

1. liczba biletów ograniczona - więc będzie z 500 max na tyle ile lokal pozwala
2. to jest impreza organizowana przez zawodowców - zapewne jakiś bar/disco, więc nie pozwolą sobie na włażenie ile fabryka dała ;) więc nie ma co się jarać, że będzie gdzieś o tym głośno normalna dyskoteka tylko że w klimatach domówki :)

ocenił(a) film na 8
Dobrzan92

Ja tam nie wiem. Pożyjemy zobaczymy. PS: Ja się nie jaram

ocenił(a) film na 8
Filip10

U nas już się zaczęły takie imprezy: :D

http://olsztyn.wm.pl/111096,Domowka-na-Witosa-250-osob-na-imprezie-u-15-latki.ht ml

ocenił(a) film na 5
saimon13

impreza jak impreza kazdy facet chcialby byc gdzie pelno dup, ale mi do szcescia wystarczy, male mieszkanie, max 6 osob, wodka i mam lepsza zabawe niz te dzieciaki z ameryki, a film denny strasznie

ocenił(a) film na 10
saimon13

hahahahahahah <3