PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183737
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

MEGA

ocenił(a) film na 9

Jesli ktos szuka dobrej komedii lub filmu nie do rozmyslania to goraco polecam wlasnie ten

Madia

Nie nazwałbym tego komedią. Dla mnie ten "film" to poziom filmiku nakręconego przez uczniów i wrzuconego potem na youtube ku uciesze znajomych. Dobra komedia powinna się charakteryzować dobrym humorem i wyrazistymi postaciami. Ten "film" tego nie ma. Humor jest tu prostacki,typowo składający się głównie z podtekstów seksualnych. A wszystko to opakowane jest seksem,cyckami,młodzieżowymi hitami,i rozróbą,czyli zawartością spełniającą wymagania gimnazjalistów. Innych może to bawić,ja to ledwo obejrzałem do końca.

ocenił(a) film na 9
FoxMolder

Jakaz elokwenta odpowiedz. Tak, film nie jest elokwentny i pomysl nawet mozna nazwac typowym, lecz chodzi o to, ze ludzi z duza dawka humoru, nie wazne od wieku i stazu, na pewno wybawil, dlatego go polecam.

ocenił(a) film na 7
Madia

Film przedstawia domówkę, na imprezach głównie chodzi o picie i o zaliczanie jak w każdej tego typu produkcji np. (American Pie), występują w nim młodzi bohaterzy którym buzują hormony, film zawiera także przestrogę dla młodych ludzi oglądających go, jeżeli dotrwaliście do końca znajduje się tam ona.