Takim krótkim stwierdzeniem ocenił bym ten film, chyba każdy w tym wieku marzy o super imprezach, popularności i ekstra laskach....zejdźcie na ziemie, prawdziwe życie tak nie wygląda, jak na imprezie za dużo wypijesz to ją prześpisz i zapomnisz a nie coś zaliczysz, jak podpalisz dom to pewnie nie będziesz miał gdzie mieszkać, jak Ci postawią zarzuty to możesz iść siedzieć. To jest chyba film dla młodzieży która marzy o super imprezach a tak naprawdę na niewielu takich była....czekam na ripostę:)
Każdy marzy o takie imprezie bez przypału:D Nie powiedziałbym, że film bardzo wybitny, ale podoba mi się co się wokół niego dzieje bo zainspirował już sporo imprez an świecie.
SPOILER. a koncowka najlepsza. koles ma dziewczyne blondi i zalicza brunetke. zostaje zlapany przez blondi i na drugi dzien ona mu wybacza u mowi mu ze jest zajebisty. kto ma dziewczyne albo zone ten wie, ze takie rzeczy to tylko w erze.
Ok, ale czy nie bawi was ten idealny amerykański świat w tym filmie, jak oglądałem ten film każda dziewczyna wyglądała jak modelka....a gdzie te amerykański grubasy, przecież to śmieszne
częściej filmowali te ładne, ja może w Stanach ale wiem jedno od znajomych stamtąd....tam są same grubasy:)))
tłumaczą się że mają za dużo pracy, ale zamiast sałatki wpieprzają pączki. no cóż. "ewolucja". Ja film uważam za dobry, tymbardziej może zainspirować przed imprezą ;]
Albo też dla takich fanatyków, którzy to "hardkorzą" na imprezach. Oczywiscie masz rację, film jest dziecinny, dla tych głupitkich nastolatków.
Ok, rozumiem że forum zgadza się zemną:) no szkoda że imprezy nie wyglądają jak w tym filmie, a cóż pomarzyć zawsze można:)
Impreza świetna ale nierealna, film przesadzony ale chyba o to właśnie w nim chodziło, w końcu to amerykańska komedia:) ale ukazuje konsekwencje imprezowania a to jak najbardziej na plus.
nie no chłopaki zdobyli popularność a chyba o to im chodziło. Najlepszy jest ten koleś co organizował całą imprezę, dom kolegi spalony a on pozuje na rapera w telewizji, nie ma to jak prawdziwy przyjaciele:)))
Nie wiem czy wiecie, ale ten film został nakręcony na faktach, sprawdziłam na yt :D I film według mnie nie należał do rewelacyjny, ale sam fakt, że przyczynił się do zorganizowania imprezy w naszym mieście mnie cieszy :D Pewnie nie będzie tak jak w filmie, w którym wszystko jest wyidealizowane, ale zobaczymy.. zaproszonych jest parę tysięcy osób haha, więc będzie śmiesznie. Pozdrawiam :)