PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183979
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

Ekstra film! Polecam! nie tylko dla gówniarzy/nastolatków. Było dużo śmiechu i czasem aż
ciarki przechodziły, oraz pytanie "Czemu ja na takiej imprezie nie byłem". Ten film pokazuje
RAJ każdego faceta, ALKOHOL - DUPY - N********* = MEGA ZABAWA. Fajna muzyka, akcje
dla na prawdę zdrowo pierd..... ludzi kto coś takiego ma w łepku temu się film spodoba!

ocenił(a) film na 3
yesterday_filmaniak

to twoje zdanie. Moim zdaniem w tym filmie nie było nic śmiesznego, oklepane imprezowe akcje. A i raj powiadasz, ehh, może dla Ciebie i tak, ale proszę nie ujmuj wszystkich w swoich kategoriach. Las Vegas Parano, Human Traffic, to są dopiero imprezowe filmy, jak nie oglądałeś to polecam. Jak dla mnie bardzo słaby film.

ocenił(a) film na 3
tmk_88

Popieram. Szczególnie to apropo definicji mega zabawy. Dla mnie osobiście nic super zabawnego w totalnym rozpierdzielu nie ma, a tylko to ten film oferuje. Co nie znaczy że nie chciałbym się na takiej imprezie znaleźć... tyle tylko że w mniejszej skali.

ocenił(a) film na 8
tmk_88

Las Vegas Parano? To nie jest film o imprezie (masowej). Human Traffic jak najbardziej pasuje do tego typu filmów jak "Project X". Od siebie z podobnych dorzuciłbym "Take me home tonight", "Hot tub time machine", lub w trochę innym klimacie "It's all gone Pete Tong" ;)

yesterday_filmaniak

Domówka jak domówka. Za wyjątkiem miotacza ognia i "wszystkich jednostek" wszystko jak w Polsce.

ocenił(a) film na 8
ryniuu

Wszystko jak w Polsce? W takim razie zazdroszczę Ci znajomych i ogólnego dobrobytu! Ani ja ani moi znajomi niestety nie robimy takich imprez, na których jest basen, dmuchańce, gigantyczny ogród za domem, drinki lejące się z drzewa, dj-e, wypasione panienki, etc. :(

drzefkovitsh

Hmmm wystarczy żyć w większym mieście i mieć już pare tych lat. Większa chata żaden problem, dj też, panienki i drinki z drzewa już tym bardziej... przepraszam albo piszesz z ironią albo wiele tracisz :P chociaż kiedyś było tak przez pół wakacji i czasem w ciągu roku, teraz to już bardziej rarytasik. :(

ocenił(a) film na 8
ryniuu

ryniuu ciekaw jestem jak ty imprezujesz :D

Pierinio

I tak nic nie przebije właśnie tych czasów jak każdy chciał wypłynąć. Teraz to już zgrzybiałe staruchu, którym żal domu, drewnianego parkietu, wazonów, ścian i dywanów. Następna fala będzie jak już wszyscy będą mieć swoje chaty.

ocenił(a) film na 8
yesterday_filmaniak

Chyba miałeś na myśli inne równanie: ALKOHOL + DUPY + N********* = MEGA ZABAWA :)) Mi osobiście film się bardzo podobał, więc chyba wg twojej definicji jestem "na prawdę zdrowo pierd....." człowiekiem hehe

ocenił(a) film na 10
drzefkovitsh

dokładnie tak!, film już do ściągnięcia dvdrip.