Mam bardzo duże poczucie humoru a na tym filmie nawet się nie uśmiechnęłam. Najgłupsza "komedia" jaką ostatnimi czasy widziałam, nie rozumie o co było tyle huku. Film dla 13latków, którzy jarają się gołym cyckiem.
Szkoda że za parę[paręnaście??] oglądając ten film byłbym pewnie taki żałosny jak wy :( :(
Mam 21, studiuje, od czasu do czasu imprezujemy i uważam ten film za "ucieleśnienie" mojej najlepszej DREAM-imprezy.
Nie rozumiem jak może on się komuś nie podobać :P
- cycki
- super muza
- alkohol
- śmieszne akcje
- film nakręcany "od środka" co dodaje mu mega uroku :P
- domówka
- dużo dużo by tu można wymieniać
czekam na remake 2014 [ nie ważne czy kopia czy nie ważne zeby w/w elementy się powtórzyły]
- dużo scen z życia wziętych
Podsumowując nie chce stać się kimś jak WY żeby zrównać film z dnem, podejrzewam że jak za kilka/kilkanaście lat wydorośleje to ten film będzie mi przypominał to czego dawniej pragnąłem i za to będzie to mój ulubiony film.
Ale jak kto woli. Lepiej powyzywać od gimbazy i iśc pograć w LoL'a.
buahahahaha :D Żałosne to jest to co napisałeś. Kuźwa, mam 22 lata, studiuję, od 16 roku życia imprezuję dość często, ale to nie znaczy, że zabawne są dla mnie puszczające się laski z gołymi cyckami, zachlani faceci pukający te laski i jakoś nie ekscytuje mnie rozwalanie na imprezie czego popadnie. W dodatku ja żeby sie dobrze bawić nie muszę byc nawalona w cztery dupy i tym bardziej wciągać jakiś prochów. Nie wydaje mi się też, że aż tak bardzo wydoroślałam tylko to właśnie Ty jesteś na poziomie, jak to napisałeś, gimbazy. A co do cycków, jak ktoś w życiu na oczy nie widział w realu i tym bardziej nie pomacał to sie może jarać takimi rzeczami na ekranie (moje kondolencję) :) Jeszcze jedno, nie widziałam tu ani jednej śmiesznej sceny. Byłam ostatnio na Nieletni/pełnoletni - imprezy, cycki, alkohol bla bla bla jednak był to znaaaacznie lepszy film od tego gniota. To by było na tyle.
"ja żeby się dobrze bawić nie muszę być nawalona w cztery dupy"
No i? Co nas to obchodzi? "imprezujesz dość często" i żeby dobrze się bawić nie musisz wypić dużo. No to po co imprezujesz? Czym dla ciebie właściwie jest impreza? Bo jeśli chodzi ci o spotkanie ze znajomymi to jest to tylko spotkanie ze znajomymi.
W filmie była przedstawiona impreza. I tyle. Dlatego był fajny. I oczywiście fajnie by było być na takiej, ale skoro nie można to przynajmniej fajnie ją było zobaczyć. Trochę smutne z was dzieciaki, że jesteście tak zadufani w sobie, że nie widzicie już, że Project X jest fajny w przeciwieństwie do jakiegoś badziewia, które wmówiono wam, że jest fajne.
ps. do tego wstydzisz się swoich ocen.
Pewnie nic, to była moja odpowiedz do dzordzan, natomiast tobie nikt tego nie każde czytać jak nie pasuje. Zalecam powrót do podstawówki albo szybki kurs czytania ze zrozumieniem, bo nie mam zamiaru się powtarzać. Nie wstydzę się swoich ocen, nie są pokazane bo oceniam tylko horrory i to dla własnych późniejszych informacji. Tego BADZIEWIA nie oceniłam bo by dostało 1! ;)
Po pierwsze ani Ja, ani Kaniioszka nie napisaliśmy, że nie lubimy takich imprez.
Po drugie, to zrozum człowieku, że jednak tak jest, że mi nie podoba się alkohol, specjalnie za nim nie przepadam (choć moi kumple go lubią). Taka muza również - jakoś nie przepadam, za dwoma zdaniami w piosence i bicie, który się nie kończy i przymula.
Po trzecie, nie obrażaj, w LoLa nie gram.
Po czwarte - oceniłem film, na podstawie poziomu jego zrealizowania i treści. Jakby to była śmieszna domówka, a nie żałosna, to pewnie bym wystawił 6 czy 7.
No dobra każdy ma swój gust, mi tam film się podobał.
P.s
Coś mi się skojarzyło z innymi imprezami ;d, nie zeby was wyobrażać znowu
http://images1.fotosik.pl/296/11e1960979d075c1gen.jpg
hehe, ap ropo skojarzeń, nie żeby kogoś urazić.
http://lolways.com/Portals/0/Images/Geblog/201206/422_1316_idiots-idiots-everywh ere_0.jpg
No właśnie każdy ma swój gust, a to nie znaczy, że bezczelnie będziesz nas nazywał żałosnymi, bo w tym wypadku żałosny to jest tylko poziom Twoich wypowiedzi. A co do załączonej foty to nie rozumie czemu miałbyś nas urazić, Ty i Twoi znajomi jesteście bardzo uroczy ;) ale lepiej nie chwal się tą fotką więcej ;) Natomiast edwin20 - strzał w dychę!
popieram, film poprostu typowo dla takich dzieciaków, u mnie w szkole się tym jak to oni mówią 'jarali' przez kilka dobrych tygodni, bo sami by chcieli na taką iść, choć nigdy nie pili i tak dalej, może fajne, nie dla mnie.
Zgadzam się.
Film nie jest najgorszy, kreuje fajną atmosferę i od razu przychodzi chęć wyjścia na jakąś imprezę :D
Jednakże zero w tym było komedii, raczej dramat się zaczął w pewnym momencie po kilku nieodwracalnych wypadkach :)
Daję 6/10 ale nie uważam tego filmu za komedię.
Dokładnie. Ten film to kaszanka jakich mało. Ten film w ogóle nie jest śmieszny. Oglądając go ani razu się nie zaśmiałem, a końcówka, jak ojciec tego typa praktycznie cieszy się, że syn mu rozwalił całą chatę, ale zrobił super imprezę, to już w ogóle przegięcie było. Ok, laski fajne, trochę cycków, no ale bez przesady. Filmowi dałem 2/10, bo chociaż było od czasu do czasu na czym oko zawiesić (chociaż "łatwość" tych dziewczyn aż mną wstrząsnęła, mimo faktu, że też studiuję i też imprezuję od czasu do czasu) i muzyka była w miarę ok, ale jeśli na tym mają się opierać filmy dla nastolatków, to ja wysiadam.