Słaby, cienki, żenujący - to zbyt delikatne określenia tego filmu. Jedyne co go ratuje to muzyka i udźwiękowienie, które było na dobrym poziomie. Obraz zdecydowanie dla osób w wieku do lat 19, którzy oglądając w swoim towarzystwie film będą kompilować w głowie plany jak zorganizować podobną imprezę. Tak jak w temacie, pierwsze 40minut obejrzałem, później często używałem klawisza odpowiedzialnego za przewijanie do przodu. Film dla osób, które nigdy nie przeżyły dobrych imprez lub takich, które po domówce na 30 osób przeżywają kolejne pół roku gdzie się kto zespawał i kto więcej wypił.
PLUR ravers.
Albos prawiczek albo wapniak ? .Ten film to kino do piwa a nie do myslenia.Nie mam juz 20 lat ale sie usmialem .Scena z piekarnikiem bomba!!!
Jest jeszcze inna możliwość. Ma inny gust, niż twój. To jeszcze nie jest zbrodnia, o ile znam się na Kodeksie Karnym.
Dobra, sama postać karła była przyzwoita. Dało się z niego uśmiechnąć chociaż scena z piekarnikiem była przewidywalna do bólu (zastanawiałem się tylko czy piekarnik czy zamrażarka). Częściej się uśmiechałem z T-Ricka, zwłaszcza jak wołał o swojego krasnala.
Prawiczek/wapniak? Chyba właśnie chodzi o to, że za dużo przeżyłem już imprez różnego rodzaju i to co tam się działo traktuję jak bajkę (bo ani to szydera, ani ironia). Zwiedziłem całą festiwalową Europę, a niedzielne aftery kończyłem w środy na statku na środku morza śródziemnego nie do końca świadomy gdzie jestem ;) I pewnie właśnie dlatego taka, a nie inna ocena z mojej strony. Przy okazji polecam film Groove dla tych, którzy chcą spojrzeć z trochę innej perspektywy na rave starej szkoły.