PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183979
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

Porąbany :D

ocenił(a) film na 9

Najlepsza komedia jaką chyba kiedykolwiek widziałam , bardziej porąbanego na pewno nie
widziałam , najgorzej było pod koniec jak wybuchły te "zamieszki" , ale film zaje , polecam ,
10/10 . Kto się ze mną nie zgadza to chyba nie oglądał tego filmu do końca. Czepne się
tylko tego
że za dużo było tych psychicznych gości np. facet od krasnala albo karzełek albo też ci
ochroniarze , ale to już pozytywnie ;DD : P

ocenił(a) film na 7
misiunia123

według mnie są dużo lepsze i bardziej porąbane komedie niż ta np.Ostra jazda,Miss marca,Eurotrip,O dwóch takich co poszli w miasto.

ocenił(a) film na 9
Znawca kina

tylko to jest realne i na autenczycznych faktach a te to komedie nierealne. :D hehe

ocenił(a) film na 3
zabmistrz

chyba jestes niepowazny

ocenił(a) film na 1
misiunia123

Zgadzam się, że dzieciom poniżej 14 lat ten film może zaimponować. Melanż, szampan, dziwki, hajs. Dobrej komedii dziewczyno nie widziałaś.

ocenił(a) film na 9
Kizibono2

no chyba sobie kpisz , nie ma takiej komedii której był nie obejrzała , i czy ja ci wyglądam na 14 , a może mniej ; ) ? mi się ten film podobał (każdy ma swój gust) i koniec tak , a komu się nie podobał to niech nie komentuje po prostu . a ciągle widzę źle to źle tamto , to co wam się kurde podoba ludzie ? jak wam trzeba dogodzić. brak słów.

ocenił(a) film na 1
misiunia123

Każdy ma prawo się wypowiedzieć, Moim zdaniem to najgorsza "komedia" roku.

ocenił(a) film na 3
misiunia123

Dno i metr mułu. Za techniczne rzeczy dałem 3. Jak można sie takim gównem jarać? W ogóle jak można sie jarać taką imprezą?

misiunia123

Jedyne co mi sie podobało w tym filmie to świetny montaż na wzór teledysku. Poza tym film przeciętny jeśli chodzi o fabułę. Ale czego można wymagać od amerykańskich komercyjnych produkcji.

ocenił(a) film na 2
misiunia123

kobieto wracaj do kuchni lepiej...

ocenił(a) film na 9
Lucasus_87

Pie**ol się. :)

ocenił(a) film na 4
misiunia123

ty to mnie dziewczyno bawisz, z twoich wypowiedzi wynika, że uważasz się za znawczynię komedii. DOROSŁĄ znawczynię komedii. ]
po pierwsze, zmień słownictwo, bo raz, dziewczynie nie wypada używać takich słów, a dwa, jest to ogólnie niekulturalne, szczególnie, że żadnej z osób komentujących nie znasz.
po drugie, miej sobie swoje zdanie, a wyrażenia typu "kto się ze mną nie zgadza ten blablabla" zachowaj dla siebie, bo każdy ma swoją opinię i tak, jeśli chcesz, by szanowano twój pogląd, szanuj cudzy.

a ja powiem tak, nie wiem, dlaczego ludzie tak się podniecają tym filmem. fajna impreza, fakt. ciekawy montaż, w ogóle no spoko. ale najlepszy film? najlepsza komedia? czemu ludzie tak wysoko ten film oceniają? bitch please... właściwie nie ma fabuły, nie jest inteligentny czy ciekawy. jest fajny, mnie nie śmieszył, więc zaliczyłabym go do bardzo słabych komedii.
i jeszcze jedno, JAK MOŻNA PORÓWNYWAĆ TEN FILM DO AMERICAN PIE? przecież to jest perełka, a nie Projekt X...

ocenił(a) film na 9
migdalove

wam to się ku*** chyba nudzi ludzie , jak się ku*** nie podoba to wypie****** truć innym a nie . albo tylko temat przeczytać i się nie wypowiadać , bo ja sobie może tego nie życzę , ja was nie komentuje więc wy moich decyzji też nie komentujcie. MI SIĘ FILM PODOBAŁ A WAM NIE , ROZUMIEM . ! współczuje tylko innym którzy musza znosić takiej poje**** komentarze. szkoda że te zjechane gwiazdki
musze pisać. ; /

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 3
migdalove

Dziewczyna chyba wyjątkowo lubi imprezy jak się wszczyscy ruchają. Pewnie sama taka. Ot co.

ocenił(a) film na 3
misiunia123

UMAD SIS? =D swoja droga niezla jestes : "albo tylko temat przeczytać i się nie wypowiadać , bo ja sobie może tego nie życzę" LOL. To jest forum, tu sie wypowiada, to nie jest koncert zyczen zebys sobie nie zyczyla odpowiedzi, jak nie chcesz odpowiedzi to nie piszesz topicu, proste. Co zrobisz nastepne? Zalozysz bluzke z dekoltem do pasa i bedziesz sie oburzac jak ktos ci w niego spojrzy? :D hehe. Pzdr.

ocenił(a) film na 3
dawid1420

Myslisz że zrozumie co napisałeś ;) ?

ocenił(a) film na 7
misiunia123

nie powiedziałbym że ten film to komedia ...

ocenił(a) film na 2
mrowa992

Obejrzałem.. 2x się zaśmiałem i chyba już o nim zapomniałem.... Film może i szokuje ale jedynie SZOKUJĄCO słabymi elementami składowymi całej produkcji ( gra aktorska, scenariusz, muzyka ). Innymi słowami... lepiej sobie 'te filmidło' odpuścić.

ocenił(a) film na 10
pawelzigii

film jest naprawdę dobry :) aż chce sie obejrzeć jeszcze raz :) dobra impreza :D

ocenił(a) film na 6
misiunia123

Zgadzam się, fajny film, taki lajtowy. Aż poszłoby się na taki melanż :D Ciekawi bohaterowie, chociaż ich gra aktorska pozostawia wiele do życzenia..zastanawiałam się czy nie jest to specjalne zamierzenie reżysera(bo przecież cała impreza jest kamerowana)ale chyba nie..Muzyka w filmie jest za to na najwyższym poziomie. :) Ale mimo wszystko myślę, że dorosłych ludzi ten film szybko by znudził, jest on kierowany bardziej do młodzieży, która może sobie jeszcze pomarzyć o takich imprezach. A niektórzy są już po prostu za starzy.. :D ALKOHOL, NARKOTYKI, SEKS - to impreza więc czego się spodziewaliście, grania w karty z babcią no kuuurde, o to chodzi w tym filmie i na tym oparta jest fabuła :D

ocenił(a) film na 9
Misheel

Dokładnie : D

misiunia123

Świetny

ocenił(a) film na 10
misiunia123

Kurcze nie spodziewałem się że to będzie film na 10 ale taki właśnie jest. Mnie nic nie przeszkadzało żeby świetnie się bawić przy oglądaniu tej epickiej imprezy:)

Giker11

Film jest epicki, czekam na 2jkę, będzie impreza u Costy... :)

ocenił(a) film na 5
misiunia123

Do klasyków komedii typu Naga broń czy Hot Shots się nie umywa, ale z braku laku można obejrzeć, takie 5/10. Zaśmiałem się może z dwa razy, nie więcej....

ps. Co w tym filmie Ci się tak podobało ? Fajna z Ciebie laska, ale rozumem nie grzeszysz...

ocenił(a) film na 9
wik1992

chyba ty.. czy ja wyglądam na blondynkę? chyba nie-.- w szkole też nie mam średniej 1.00 tylko 4.00 a w życiu przyjaciele mówią że im dobrze radzę , więc żegnam stąd ; )

ocenił(a) film na 5
misiunia123

Nie chodzi mi o naukę, bo tego nie zweryfikuję, ale np. o Twój język. No sorry, ale normalna dziewczyna się tak nie zachowuje. Szkoda, że zazwyczaj uroda nie idzie w parze z rozumem, Ty to tylko potwierdzasz...

ocenił(a) film na 9
wik1992

zazwyczaj prawie w ogóle nie bluźnie , ale jak jestem zdenerwowana to bluźnie najwięcej . nie martw się w patologi nie mieszkam .

ocenił(a) film na 9
misiunia123

taka jest rola forum dziecko... Ty zamieszczasz tu swoją opinię, inni swoją, niekoniecznie taką samą jak Ty. Jeśli tak Cię boli to że inni mają swoje zdanie to w jakim celu wgl rozpoczynasz dyskusję? Swoimi wypowiedziami natomiast udowadniasz że do dorosłości daleko Ci jeszcze. 15 lat to jednak trochę za mało by uważać się ze lepszą czy mądrzejszą od wszystkich wokół.

ocenił(a) film na 9
Ashta

a ja się za taką nie uważam , po prostu niektórzy zamiast normalnie napisać że im się to nie podobało albo było słabe to komentują moją opinie .

ocenił(a) film na 9
misiunia123

To trzeba było od tego zacząć. Teraz rzeczywiście łatwiej jest zrozumieć Twoje oburzenie, wcześniej wyglądało to po prostu jak bezpodstawny atak na czyjeś poglądy, w dodatku atak wyjątkowo wulgarny i nieprzemyślany.

ocenił(a) film na 10
misiunia123

Po prostu jest najlepszy ten film na żywo! :D Ale bardzo podobało się i zajebisty wielka imprezka!

ocenił(a) film na 10
Nitro2050

Spróbowałem zrobię na edytuj się i nie da się więc dodaje jeszcze: Potem było masakra robi się chaos i wszystko zniszczony rzeczy.

ocenił(a) film na 9
Nitro2050

chaos to przede wszystkim panuje w Twoich wypowiedziach :D

Ashta

Nudzicie sie ... komedia tego filmu bym nie nazwal no i tyle, moze dla niej to byla ”komedia” ale to nie powod do spamu i aby napisac jej ”Wracaj do kuchni” chore ale Polskie. Nie jeden z Was chcialby taka impreze przezyc.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MrZiomek123

A później sie obudziles :)