Widać że kolega ma z 60 lat i nie wie co to dobra zabawa...Skasuj te konto bo oceny zaniżasz ... pzdro. D :
Widać, że nie wiesz co to prawdziwe życie, skoro tak oceniasz ten film pełen erotyzmu i idiotyzmu jako arcydzieło. Skasuj te konto i poprawiaj oceny gimnazjalisto zamiast zawyżać średnie gniotów.
Gusta, gustami, ale oceniać ten film jako arcydzieło? Rozumiem, że może się podobać, ale żeby ARCYDZIEŁO?!
Widać że nie masz kolegów książkowy molu...Na 100% nie byłeś na imprezie,a jak tak to na urodzinowej u babci....Wyjdź z tego domku i pogadaj ze starszymi osobami....................... żal mi cię tak sobie z.......... życie.
Szkoda gadać z kimś kto każdą fajną komedię tak ocenia...Kończę tę zbędną dyskusję..Mam nadzieję że już się nie spotkamy na forum Staruszku.
Hmmm.. ja nie byłem na imprezie? A Ty tak? A tam wyżej piszesz, że autor tematu nie wie co to dobra zabawa..
Ale zaraz.... skoro tylko Ty wiesz co to dobra zabawa, to czemu tak wysoko oceniasz ten film?
Czyżbyś marzył o takiej zabawie zamiast "urodzinach babci"?
Jest to bardzo ciekawe, że osoba która ma tylu kolegów, zalicza masę imprez(pewnie przy tym panienek) tak bardzo ceni film o czymś tak dla niej bliskim.
PS. Polecam żebyś znalazł sobie dziewczynę, prawdziwa a ta na ekranie to dwie różne rzeczy;)