PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183810
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

i tym co nie lubią życia (lub go nie mają/je przegrali) nie spodoba się ten film. I nie mówię tu żeby stać się od razu fanboyem w stylu 10/10 <3 i robić temu filmu ołtarzyk w pokoju. Projekt ma dostarczać rozrywki, zabawy, pokazywać imprezę na której każdy z nas chciałby się znaleźć i w tych aspektach swoją rolę spełnia. Arcydzieło to to nie jest ale skończyłem je oglądać ze szczerym uśmiechem na twarzy, rozmarzając się w stylu 'co by było gdybym tam się znalazł'. Pozdrawiam.

FuckYea

Zdecydowanie popieram :-) Świetne efekty, gra aktorska, niejeden moment powodował gromki śmiech. Mega pozytyw!

ocenił(a) film na 9
FuckYea

Nie koniecznie nolajfom bo ja naprzyklad do klubow i na imprezy nie chodze bo to jakos do mnie nie pasuje, ale po obejrzeniu tego filmu po prostu mialem taka ochote pojsc do klubu sie zabawic jak nigdy, film swietny 10/10 :D

ocenił(a) film na 3
FuckYea

Osobiście nie uważam się za skostnialca czy przegranego. Lubie poszaleć i korzystać z życia ale film mi kompletnie do gustu nie przypadł ;/ A szkoda bo liczyłem na dobrą zabawę. A tu fakt faktem impreza zacna ale ogląda sie to jak Animal Planet.. Takie jakieś monotonne, słabo zabawne.