PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183975
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

Cycki,alkochol, rozpierducha, cycki, rozpierducha. Można pochwalić muzykę.Prawie w całości nudny chodzą i mówią durne dialogi. Jedyna śmieszna sytuacja to pies uniesiony
balonami.

ocenił(a) film na 5
Kubyra

Zgadzam się w 100%

ocenił(a) film na 7
Kubyra

a tam nie bylo zle ;p nawet zabawne ;d

ocenił(a) film na 7
Kubyra

ale nawet gimnazjaliści wiedzą , że pisze się alkohol :D

ocenił(a) film na 8
Kubyra

ja jestem nieco starszy od gimnazjalistów, imprezuję też "grubo" ostatnio i z chęcią zobaczę jak to widzą amerykanie

ocenił(a) film na 4
Kubyra

Potwierdzam - film faktycznie raczej dla dzieciaków, dla których oglądanie przez ponad godzinę jak inne dzieciaki piją, ćpają i ślinią się na widok nagich piersi jest super zabawą. Generalnie przez większą część film jest nudny, monotematyczny, a 95% scen, gagów i pomysłów każdy widział 100 razy. Poza tym śmieszne momenty można policzyć na palcach jednej ręki...
Nie polecam - słabe 4/10

ocenił(a) film na 5
Kubyra

pies i karzel w piekarniku to jedyne dobre momenty, reszta to faktycznie syf dla tych co sie jaraja cyckami, dupami i mysla ze naprawde takie "imprezki|" sa na porzadku dziennym, polaczyc to z typowo shitowym amerykanskim humorem i oprawa.

ocenił(a) film na 5
Kubyra

Teorie naprawdę przekomiczne, zwłaszcza pisane przez kogoś kto ma problemy z ogarnięciem języka większe niż przeciętny uczeń podstawówki. Sam, nie jestem gimnazjalistą. Szkołę skończyłem 4 lata temu, a film mi się podobał. Fajnie było zobaczyć jakiś luźny obraz, jakaś przygodę bohaterów i pooglądać trochę kobitek.

ocenił(a) film na 6
Zetnakatel

Ja jestem na 3 roku studiów, od małego mam problemy z dysleksją i dysgrafią. Wiec nie czepiaj się akurat tego bo tą wadę mają nawet politycy i bardzo znani ludzi czy naukowcy. Film no może na party z kumplami i piwkiem, ale wybitny to on nie jest, komentarz byl bardziej do ludzi oceniający go na 8,9,10. Sam oceniłeś go na 6 czyli nie tak dużo.

ocenił(a) film na 5
Kubyra

Pomijając już kwestie językowe. To mogłeś to sprecyzować w treści posta, z której wynika, że każdemu komu film się podobał, musi być od razu gimbusem. Gusta są różne. Ja lubię od czasu do czasu obejrzeć sobie jakiś prosty luźny film, który jest nastawiony tylko i wyłącznie na rozrywkę, bez żadnych refleksji. Ocena wyższa niż 5 jest już pozytywna ;)

ocenił(a) film na 10
Kubyra

Jak tak patrzę na te wasze wypowiedzi to większość z was pewnie siedzi całe życie przed komputerem i nigdy nie byliście na żadnej, porządnej imprezie. Cycki, alkohol - i to jest dla was głupie? Proszę, złączcie 3 palce i popukajcie się w łeb. Film jest genialny, pokazuje właśnie jak wyglądaj imprezy młodzieży amerykańskiej i jak powinny wyglądać wszędzie, pomijając oczywiście wpadkę z dilerem. Więc ogarnijcie się i zacznijcie żyć. ;P

Kubyra

zwykle bronie filmy przed negatywnymi opiniami ludzi którzy nic nie wiedzą o filmie ale tu sie zgadzam z tobą w 100%