ten film nie ma prawa sie nie podobac,min.ocena 8 musi byc,kto dal nizej to niezly z niego ........
A ja rownie dobrze moge napisac, ze ten film NIE ma prawa sie podobac, max.ocena 5 musi byc, kto dal wyzej to niezly z niego.........
Ja osobiscie zygam filmami i piosenkami o imprezach. Ten film pokazuje, ze dopiero jak urzadzisz mega impreze, schlejesz sie i nacpasz bedziesz 'cool' a glupie nastolatki biora to do siebie i potem rosna takie przyglupy... Zreszta kazdy wie jak dzisiejsza mlodziez sie zachowuje.
czemu od razu dla przygłupów? czyli że każdy, komu podoba sie ten film musi być idiotą? a jak dla mnie to film jest z takiej kategorii, dzięki której można po prostu sie wyluzować. Wiesz, czasem dobrze jest obejrzeć coś innego, a nie tylko coś, po czym zastanawiasz sie nad egzystencją bycia czy po którym masz zjechaną psyche...Nie trzeba być debilem, żeby czasem sie wyluzować
Ależ nie mam nic do filmów typowo rozrywkowych. Ale to coś nie było ani ciekawe ani nawet śmieszne.
No wiek jeszcze nie świadczy o dojrzałości, ja bym dodał, dla tępych nastolatków, a bez pisania o wieku, film dla młotków...
Arcydzieło? Dobre sobie. Przecież to typowy odmóżdżacz, o którym zaraz po seansie się zapomina, ot co.
no chyba niee,ja pamietam wszystko,takiego filmu o takiej fabule po prostu jeszcze nie było,film jest swietny 8 przynajmniej.
Może i nie było, bo w sumie po kiego grzyba robić film o jakiejś imprezie nastolatków.
No to powinieneś tam wyżej dodać, że ten film nie ma prawa sie nie podobać, ale nastolatkom. Chociaż w sumie to też byłoby naciągane. Każdy ma prawo do własnej opinii.
Powyższy chłam którym się jarasz nie warto nawet komentować. Film dla bezmózgich gimnazjalistów, niestety taka prawda, damianoooooo.