wszystko jest super, impreza , zabawa, najebka - ale o czym jest ten film, dalej nie wiem.
o bibie. Doszukujesz sie drugiego dna, sensu, morału? Moze po prostu to ma byc dla rozrywki...
dokładnie. poszedłem na film z nadzieją że się przy nim zrelaksuję i spełnił moje oczekiwania, mimo że nie jest jakiś wybitny. na pewno ma w sobie coś innego niż filmy typu American Pie czy Wieczny Student, ale jego rolą jest dać widzowi rozrywkę i tyle
weź sie nie balznij . bolączką filmwebu sa pseudointelektualisci ktorzy wszedzie szukają drugiego trzeciego czwartego i dziesiątego dna.. i brzydzą się prostą komedią , która obrażą ich inteligencję .. dodać należy ,że wlasnie takie osoby bez dystansu i z zacięciem do analizowania w stylu "czy wypada mi się śmiać, wszak jestem wybitną jednostką" to urodzeni nudziarze i sztywniacy
Dokładnie a najlepsze jest to że tacy ludzie mają biedne życie i imprezy jak ta to widzieli tylko w tv
nie oceniajmy życia ludzi na podstawie tego, jakie filmy lubią:) Technicznie film mi się podobał, jest świetnie nakręcony, fajna relacja z imprezy, po prostu wolałabym gdyby w tym filmie coś jeszcze się pojawiło, bo choćby w takim Kac Vegas cały film nie opierał się na Imprezie/zabawie , był to jedynie element układanki, było to coś co nakręcało akcje. Tyle. Dziękuje.
Patrząc na wasze komentarze, już koło 10 minut zastanawiam się co powinienem napisać, gdyż jeśli ocenię film negatywnie to zostanę zmieszany z błotem a jeśli pozytywnie to także zostanę zmieszany z błotem. Myślę że w ocenianiu filmu nie powinno się kierować jedynie swoimi upodobaniami, lecz także zaletami bądź wadami oglądanego filmy, przez co swoją opinie powinniśmy oprzeć na neutralnym gruncie i skupić się nie na tym co ja lubię lecz jaki jest dany film. W moim mniemaniu miała to być luźna komedia, pozwalająca się zrelaksować i oderwać trochę od szarej rzeczywistości. Myślę że to twórcom tego filmu się udało. Pomimo tego zastanawia mnie fakt czy zasługuje on na miano komedii. Osobiście rozbawiło mnie kilka scen ale czy od razu mogę nazwać to komedią? Dla mnie ten film to dokument o najlepszej imprezie o jakiej każdy z nas mógłby pomarzyć. Miałem nadzieję że więcej się pośmieje lecz niestety. Mimo wszystko uważam że do obejrzenia tego filmu potrzebne jest dobre towarzystwo i trochę alkoholu aby wczuć się w klimat i film staje się o wiele piękniejszy, Moja opinia jest uniwersalna i nie krytykuje tego filmu, nie uważam ze jest bezsensowny choć trochę mnie nudził, lecz nie twierdzę także ze jest arcydziełem, Dla mnie po prostu był średni więc daje mocne 5 ale chętnie obejrzałbym jeszcze raz w dobrym towarzystwie z odrobiną używek :) pozdrawiam.