PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183810
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

największym absurdem w tym filmie był ojciec, który zamiast zafundować synkowi łomot
tysiąclecia, był z niego dumny, że okazał się nie być takim frajerem, za jakiego go uważał.

dalyte

To komedia

ocenił(a) film na 1
grzechu900

A co w niej takiego śmiesznego?

użytkownik usunięty
dalyte

To komedia a nie film dokumentalny :) Dodam Jeszcze że całkiem niezła.

ocenił(a) film na 1

A co w niej takiego śmiesznego?

użytkownik usunięty
edwin20

Zachowanie nastolatków, to co się dzieje z domem, panika kiedy chłopak przestaje panować nad imprezą, zachowanie ojca.

dalyte

jeszcze jestem młody ale gdyby mój syn zorganizował taką impreze to też bym był z niego dumny ;D

ocenił(a) film na 7
mw92

OMG jak dorośniesz zmienisz zdanie.

mw92

Jak dorośniesz to kupisz karabin albo kamieniołom, wtedy twój syn będzie grzeczny.

ocenił(a) film na 7
dalyte

Pewnie sam był takim nieśmiałym wymoczkiem i dlatego nawet za mercedesa mu się nie oberwało. Na jego miejscu wysłałabym dzieciaka w Bieszczady żeby zmądrzał.

dalyte

Bo to komedyjka dla ludzi, którzy zbytnio mają za dużo czegoś, a za mało tego najważniejszego :)

ocenił(a) film na 1
dalyte

Fakt, z tym ojcem to rzeczywiście przesada, co nie zmienia faktu, że film mi się bardzo podobał i miałam wrażenie uczestniczenia w ukazanej w nim imprezie.

Evi_Rock

czy wy nigdy nie byliście młodzi? Nie chodziliście na imprezy mimo zakazu rodziców? Nie wymykaliście się w domu? Czy naprawdę siedzieliście pilnie całymi wieczorami z całą rodzinką i czytaliście sobie książki n awzajem ?

ocenił(a) film na 1
mw92

Możne to dziwnie zabrzmi, ale właśnie ja tak mam, tzn. Nie mam zakazów, więc nie wymykam się i nie uciekam.

edwin20

to do mnie było? :)

Evi_Rock

Wracając do filmu- nic ambitnego. Jedyne co pokazuje to to, że każda nastolatka na imprezach uprawia seks z byle kim, i głupote całych tłumów innych ludzi. Nie liczyłam na nic wielkiego ale znowu tutaj przesadzili z niektórymi scenami.

ocenił(a) film na 1
Evi_Rock

Nie :).

dalyte

hmm, sama myślałam aby go obejrzeć, ale to jest podobno tak głupie, że głowa mała :(

impassible

Nie opieraj się na czyjej ocenie , obejrzyj sam a później oceniaj! Ten film zrozumieją tylko nastolatkowie albo młodzi , osoby które wiedzą co to dobra impreza , chciałbym kiedyś na takiej być. Na takiej imprezie można choć na chwilę odreagować , zapomnieć w jakim świecie żyjemy. Polecam gorąco ten film ! :)

impassible

Zgadam się z Roni'm.
O tym filmie słyszałem od mojego przyjaciela w wakacje. Całkowicie mi go polecał, chwalił go, spoilerował kilka scen, lecz mnie to jakoś nie przekonało. Myślałem że ten film jest dla dzieci z gimnazjum, opowiadający o cienkiej doli teraźniejszej młodzieży.
Ostatnio, powiem szczerze z nudów postanowiłem go obejrzeć. Naprawdę mimo iż w stylu jakim był ten film kręcony, w tym filmie wyszedł perfekcyjnie. Mimo kilku niedociągnięć, wspaniale się bawiłem wczuwając się jako 5-ty z paczki przyjaciół i przeżywałem to razem z nimi.
Było kilka scen przekoloryzowanych, lecz najważniejsze jest to że bez swojego stanowiska niczego nie należy oceniać.

ocenił(a) film na 5
dalyte

Łomot? Przecież on musiałby go za to zabić, ale wtedy nie mógłby odpracować szkód.:P