PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566646}

Projekt X

Project X
2012
6,5 184 tys. ocen
6,5 10 1 183979
4,8 39 krytyków
Projekt X
powrót do forum filmu Projekt X

Trailer streścił ten film w 100%, nic więcej sie tam nie dzieje. Humorem też nie tryska.
"Komedia" dla amerykańskich nastolatków, którzy marzą, żeby zrobić w domu największą-
imprezę-świata i potem być najpopularniejszym dzieciakiem w szkole. Czyli oparta na
największym banale kina zza oceanu. Największą żenadą jest tekst ojca głównego
bohatera (dzieciak spalił dom i okolicę, samochód za grubą kasę utopił w basenie) pt "nie
wiedziałem,ze masz to w sobie"...

ocenił(a) film na 9
marzanadachu

Boze widzisz i nie grzmisz, czlowieku to tylko film a nie realia, ten film ma bawic, fabula jest opowiedziana na poczatku filmu 3 przyjaciol chce zorganizowac najlepsza impreze na swiecie by zaistniec w szkole i co w tym zlego kazdy chce byc znany w calej szkole a skoro tobie nie spodobal sie ten film to jestes okularnikiem ktorego nikt nie lubi w szkole i sie z cb smieja (bez urazy nie wiem jaki jestes to tylko moja opinia), ja ten film ocenilem 9/10 gdyz jest swietna sciazka dziwiekowa, zarty, dziewczyny ogolnie awesome a minus to to ze ciut krotki, no ale w kinie to musial ten film dac czadu szkoda ze dane mi bylo go obejrzec na kompie ale i tak awesone :D