jestescie fanami Kac Vegas? w takim razie nie polecam. to zupełnie inny kaliber.
scenariusz na bardzo niskim poziomie. film przwidywalny, schematyczne sceny.
sam w sobie jest ciekawym doświadczeniem :P Chętnie znalazłabym się na podobnej
domówce. Jedyna dobra strona to muzyka, chociaż mogli i tak się bardziej postarać.
Jestem rozczarowana, ponieważ film zapowiadano jako komedię, a niewiele miał z tym
gatunkiem wspólnego. Jednak oceniam na niezły. Wiedziałam na co się decyduje.
w tym filmie było dużo scen komediowych no chyba, że przykładowa scena z karłem w piekarniku cię nie bawi to komedie nie są dla ciebie i zupełnie nie zgadzam się ze stwierdzeniem "film przewidywalny" pod wieloma względami ale co do muzyki można się zgodzić- dobra ale zawsze można lepiej .
lol. jak to komedie nie są dla mnie? tylko dlatego, że jestem wymagająca? zaśmiąłam się pare razy, ale to mnie nie usatysfakcjonowało. promowanie tego filmu na Todzie Philipsie i Kac Vegas jest nie fair, gdyż liczyłam na komedie o podobnym poziomie humorystycznym, a bardzo się rozczarowałam.
różnica pomiędzy kac vegas a projekt x jest bardzo duża co nie znaczy, że projekt x jest złą komedią .
Projekt X nie sięga do pięt Kac Vegas. Jest to film zadedykowany przede wszystkim nastolatkom, którzy marzą o wielkiej imprezie. Ja oceniam ten film bardzo nisko, nie mój klimat, nie mój humor (o ile to miała być komedia). Film nudny, przewidywalny, momentami niesmaczny. Mało zaskakujących scen, fabuła nieciekawa. Bardzo żałuję, że wybrałam się na to do kina. Mogłam iść na Dyktatora, myślę, że bawiłabym się lepiej.
niesmaczność w tym filmie jest bardzo fajna i zarazem śmieszna ewidentnie widać, że skoro uważasz, że film jest dla nastolatków którzy marzą o wielkiej imprezie jesteś kompletnie pozbawiona dobrego humoru XX wieku i dawno nie byłaś na takiej imprezie więc ci powiem wielkimi literami ŻAŁUJ
szkoda mi osób, które nie potrafią się dobrze zabawić nie mówię tu posiedzeniu przy herbatce i wojnie na poduszki jeżeli tobie wydałoby się to "smaczne"